Hovedpude til folk med briller

2 Min læsning

LaySee er omsider en pude designet specielt til brillebærere. Nu bliver stellet på dine briller ikke smadret eller bøjet, når du studerer skærmen på din mobil eller tablet, mens du ligger ned.

 

Når man tænker på, hvor mange hundrede millioner mennesker verden over, der bærer briller, kan man undre sig over, at ingen har opfundet denne særlige pude før.

I hvert fald hævder fabrikanterne af The LaySee Pillow, at de står med verdens første hovedpude til dig, der har briller.

LaySee har  den udprægede fordel, at du nu kan ligge med hovedet hvilende og brillerne på – og bruge din tablet eller smartphone. Ikke noget med skæve og forvredne stillinger. Bare hvile, afslapning og en god udsigt til tingene. Ligegyldigt om du er nær- eller langsynet.

Alt efter, hvordan du ser på det, ligger LaySees meget åbenlyse hemmelighed i to forhøjninger med en fordybning, hvor du lægger øre og brille i. Eller er det en lidt tykkere hovedpude, der er delt midt over med en ergonomisk formet kløft?

 

”Dalen” forhindrer, at brillestellet kommer under pres fra underlaget. Designet er samtidig udformet, så hoved og nakke ligger ergonomisk korrekt, når du vil hvile.

Selve puden er fremstillet af materiale, der kan opføre sig som ”memory skum.” Det husker, hvordan du lå helt perfekt sidste gang, du tog dig en morfar på sofaneseren eller bare blev i din seng noget længere end sædvanligt.

Pudens overflade er af 100 pct. naturligt latex, der er antibakteriel og ikke belaster brugeren i sit åndedræt. Betrækket er blødt, smidigt og køligere at lægge hovedet på end linned. Det kan tages af og vaskes i maskinen.

Den første produktion af LaySee Pillow var åbenbart alt for lille, for puden blev udsolgt på få dage. Nu kan du sikre dig et eksemplar fra næste omgang ved at forudbestille for 80 USD – knap 500  kroner. Det er 20 USD under den normale handelspris.

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + two =

No Comments Yet.