Løft din gin til nye højder med genial app

2 Min læsning

Der var en gang, hvor gin og tonic, ja, bare var gin og tonic. Hvor det drejede sig om at få mikset mest muligt gin og mindst muligt tonic, så enebærsmagen blev fremtrædende. Sådan er det ikke længere. Og en ny app – Ginventory – kan hjælpe dig med at få bragt din “G&T” til nye højder.

Ginnen i forskellige afarter har en historie, der går tilbage til 1600-tallets Europa. Der er en vis uenighed om, hvorvidt drikken stammer fra Holland (genever), Frankrig (genièvre) eller England (gin), men det har været et uomtvistelig faktum, at gin oftest er blevet nydt med tonic. Og lige så uomtvisteligt er det, at gin igen er en af tidens mest hotte alkoholiske drikke – og ikke mere kun med tonic, nu også med alverdens tilbehør.

Ginventory

Ginventory

Og selvfølgelig har en af tidens hotte spiritus sin “egen” app – nemlig Ginventory.

Ginventory er en gratis app – til både iOS og Android. Den giver dig mulighed for at søge efter din favoritgin, din favorittonic eller måske endda dit favorit-“garnish” (pynt) – og præsenterer dig for den – i følge app’en – perfekte servering.

Vælg en gin og få vist, hvilken tonic du bør bruge til den, samt hvilke muligheder du har i fht. “garnishes” (agurk, peberkorn, citron, citron skiver, bær osv.) – alt sammen med det ene formål at få gin’en til at shine mest muligt.

Dit eget barskab

Du får derudover mulighed for at lave dit eget gin-barskab. Kig kataloget igennem og tilføj de gins, du har derhjemme til dit personlige barskab, og du får en hurtig genvej til forbedringen af din næste servering.

Udvalget er stort

App’en indeholder allerede mere end 5000+ gin-mærker fra hele verden – men dækker på ingen måde alle mærker endnu. Udviklerne af app’en (Reed SPRL) har tilføjet en mulighed for at tippe dem om en gin, som de endnu ikke har i deres katalog. Så skulle de 5000 mærker ikke være nok, så er det bare op til dig at få tilføjet nogle flere.

God fornøjelse og skål… og husk at det perfekte mix er et sted imellem 1 del gin – 2 dele tonic til 1 del gin – 3 dele tonic.

App’en “Ginventory” fås både til iOS og Android.

Læs også om Kaffemaskinen brygger pils og gin tonic

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × two =

3 Comments
 • Lars Nellemann
  september 11, 2018

  Garnish er skam ikke pynt, men en smagsgiver, der kan komplementere de botanicals der er brugt i ginnen.

  • Christoffer Kronborg Hagen
   oktober 21, 2018

   Kære Lars,

   Point taken! :-)

   Mvh, Christoffer

 • William
  september 17, 2018

  Lyder lækkert! Man kan også undgå at fumle med den perfekte kombination. Her tænker jeg på drinks som Hugo, der allerede er klar til servering.