Lynkonkurrence – Vind 2 billetter til Danish Deejay awards i aften

1 Min læsning

Vinderne er nu trukket – Tak for deltagelsen

Kunne du tænke dig at fejre pinsen i selsskab med en masse feststemte mennesker og en masse lækker musik i øksnehallen i aften?

show_bg

DDJA – Danish DeeJay Awards er den årlige officielle prisuddeling for den del af musikbranchen som høres på landets klubber og diskoteker.

Elektronista giver 5 heldige læsere muligheden for at vinde 2 billetter til dette års Danish Deejay awards, som bliver afholdt i Øksnehallen i København i aften fra 18.00-24.00

Der er lagt op til en kæmpe fest og med navne som Suspekt, Svenstrup og Vendelboe, Wafande og mange flere skal der nok blive gang i den! Hvis du vil have muligheden for at vinde de billetter som Elektronista udlodder sammen med Huawei der er hovedsponsor ved showet, så skal du i kommentarfeltet nedenfor skrive hvorfor netop du skal have chancen for at feste til DDJA 2014 i aften og så trækker vi 5 vindere kl 16.00 – Vinderen får besked via email.

Du kan læse meget mere om showet samt, nominerede og hvilke kunstere der optræder lige her

ddja

Billetterne skal afhentes kl 18.00 ved Øksnehallen – Nærmere info følger hvis du er den heldige.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × five =

10 Comments
 • Jeanette T-E
  juni 8, 2014

  Hej

  Jeg skal vinde billetterne, fordi jeg sidder og transskriberer interviews til mit speciale og har meget ondt af mig selv. ;) Derfor kunne et par billetter lette på stemningen.

  Mvh
  Jeanette

 • Sara Wienziers-Madsen
  juni 8, 2014

  Jeg vil rigtig gerne vinde fordi jeg sidder og knokler med et speciale der skal afleveres lige straks og det ville være rart at komme ud og blive luftet :-)

 • Louise
  juni 8, 2014

  Mine tømmermænd har stille lagt fra den sidste aften med Distortion i går, og jeg er kan mærke at jeg slet ikke er færdig med at feste.

  Så lad mig vinde et par billetter, og så lover jeg at stå forrest og synge med og sørge for det hele bliver en fest :-)

  Og så kan jeg overraske min veninde, som blev dårlig i går, med et par nye billetter til i aften :-)

 • Ellen Askholm
  juni 8, 2014

  Jeg skal vinde billerne fordi manden og papsønnen er vilde med deejay-hølløj.
  Jeg er sengeliggende for tiden og de varter mig op, derfor har de fortjent en friaften hvor de kan skubbe til taget. :-)

 • Jens Rasmussen
  juni 8, 2014

  Jeg skal vinde billetterne, fordi det vil tage røven på min søn og muligvis vil han kalde sin gamle far for ‘swag’ eller noget andet, som jeg ikke helt ved hvad betyder. Jeg vil give billetterne til ham og en ven efter frit valg.

 • A. L. Schou
  juni 8, 2014

  Jeg ville blive voldsomt glad for at vinde et par billetter, da både jeg og min egen mininørd er ret så vilde med dancehall (som er rigt repræsenteret til DDJA, kan jeg se).
  Fortsat god pinse :)

 • Nana Andreasen
  juni 8, 2014

  Ville blive vildt glad for at vinde, da både jeg og min bedste ven sidder i intensiv eksamenslæsning…. Vi kan høre vores røv gro, så vi trænger virkelig til at komme ud og blive luftet lidt. Komme ud og røres lidt, hvilket DDJA ville være perfekt til. Danses skal der! :D
  Fortsat god Pinse ;)

 • Steven Christensen
  juni 8, 2014

  Jeg MÅ bare vinde de billetter, fordi jeg har de ondeste tømmermænd oven på flere dages Distortion og det ville da være synd at slutte ugen på sofaen i aften når man kan fortsætte festen til DDJA i stedet? ;) Den bedste måde at rejse sig på er at sparke til den hest man faldt af… ;)

 • Katarina Espe Thillerup
  juni 8, 2014

  Argh, hellere sent end aldrig…?!
  Jeg må vinde billetterne for at gøre min kæreste umådelig lykkelig.

 • Joachim Vinther Andersen
  juni 8, 2014

  Skal vinde 2 billetter fordi jeg lige er blevet brændt af. Og fordi jeg først nu har opdaget denne konkurrence og vil være vildt skuffet hvis jeg ikke når at deltage.