Sæson 2 af Orange is the new Black- nu på Netflix

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Den er tilbage. Den originale Netflix produktion Orange is the New Black. Og den er bad ass! Sæson 2 ligger klar til sommeren på Netflix. Og ja ALLE afsnit!

vibe-new-orange-is-the-new-black-season-2-shots

Det er en af de serier jeg virkelig har gået og ventet på. Jeg var vild med første sæson af Orange is the New Black. Fortællingen om den pæne pige Piper Kernman, der som ung en enkelt gang var involveret i kokainsmugleri og nu år senere bliver afsløret og skal afsone tid i et hårdt kvindefængsel. Der er vold, der er pigesex, der er klamme fængselsbetjente, der er kærlighed, der er utroskab og så er det baseret på en sand historie! Det er for vildt!

Hvis du ikke allerede har set første sæson, så har du virkelig noget at glæde dig til. Har du slugst første sæson, så hop direkte herind og se en recap af highlights, så du kommer godt igang igen. Glæd dig over gensynet med de kendte karakterer fra Crazy Eyes til Red og alle de andre.

Hvem glæder sig også? Ræk hånden op!

Se traileren for sæson 2 lige her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 4 =

2 Comments
  • Stine
    juni 6, 2014
  • Louise
    juni 7, 2014

    Hep! Er i gang med at binge den nye sæson. Love it!