Mangler du en babysitter – eller et babysitterjob? Dansk site skaber kontakten

1 Min læsning

Hvis man ikke lige har bedsteforældre i nærheden eller en stor barneglad pige eller dreng hos naboen, så kan det være svært nogle gange at få det hele til at gå op i familien. Måske har du brug for at få ungerne hentet en dag, hvor du skal arbejde sent? Måske trænger du og kæresten til at gå lidt mere ud og se hinanden i øjnene? Et dansk site gør det nemmere for børnepassere og forældre at finde hinanden. 

Babysits.dk er en platform, hvor du som forældre opretter dig mod et gebyr. Så kan du søge efter babysittere i dit postnummer. Hver børnepasser har en profil med billede og en lille tekst med interesser, erfaring og et ugeskema med hvornår de kan passe børn. 

Finder du en babysitter, du synes egner sig til jobbet, kan du skrive direkte til personen. Herfra kan I så aftale at mødes og evt. få et samarbejde igang. Betalingen foregår mellem dig og babysitteren og altså ikke som f.eks. Airbnb, hvor platformen står for transaktionen. 

Har du brug for et job som babysitter kan du gratis oprette en profil og kommunikere direkte med dem som har brug for din babysitter-service.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + 2 =

1 Comment
  • Eva Michelsen
    februar 6, 2019

    Det ser ikke ud til, at sitet interesserer sig for, om de tilmeldte babysittere har børneattest eller ej – bare en tanke….