MARK BY MARK ZUCKERBERG

1 Min læsning

Hvem siger at jeans, en slidt t-shirt og strømper i sandalerne ikke er hot? Hvis man er Facebook grundlæggeren Mark Zuckerberg kan man nok tage lige præcis det på, man har lyst til og stadig være sejere (og rigere) end de fleste.

Han er et stort navn og han deler sit store navn med den kendte designer Marc Jacobs. Så hvorfor ikke copy paste lidt (ville jo ikke være første gang vel Mark?)

Facebook handler om at dele, så hvorfor ikke dele sin dårlige smag og “whatever” attitude  og tjene lidt penge på det? Må vi præsentere Mark by Mark Zuckerberg kollektionen. Komplet med Adidas sandaler og morgenkåbe. Men tjek lige den hvide t-shirt. Mon ikke den kan tage meta-point hjem en aften i ironiens mekka? (Københavns Kødbyen red.)

Bloggen Onandtrue.com står bag joken om Zuckerbergs nye tøjlinje. Lad os se om Facebook grundlæggeren har mere humor end Apple bossen, der hadede action figuren af sig selv.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 4 =

No Comments Yet.