Møbler som lader telefonen

1 Min læsning

Hjemmet bliver mere og mere digitalt og inden længe vil vi ikke kunne købe et nyt sofabord, sengebord eller spisebord uden at der er indbygget usynlig trådløs strøm til vores telefonener.

batteri_møbler

Tænk hvor nemt det ville være, hvis din telefon automatisk fik strøm hver gang du lagde den fra dig? Aldrig mere panik over et batteri på 2%. Jeg har tidligere skrevet om IKEA lampen med indbygget strøm, og nu er jeg så faldet over nogle ret fine små borde, som på samme måde har indbygget juice til mine devices. De ser fuldstændig analoge ud og det er ikke til at spotte at der er bygget en trådløsladestation ind i bordpladen.

Bord-telefonlader

 

FurniQi bordet er lavet af bambus (et virkelig hipt materiale- også i tech) og det bliver finansieret som et crowdfunded projekt. Du kan følge med projektet lige her FurniQi.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − 2 =

2 Comments
 • Katrine
  september 17, 2015

  Jeg elsker, at vi er kommet så langt med teknologien, at jeg blot kan ligge min tlf på bordet og så oplader den. Intet mindre end fantastisk :D

 • Peter Christensen
  marts 4, 2016

  Hvordan ser det ud med holdbarheden af telefonen. Jeg går ud fra at opladningen foregår via en induktions lignende teknologi. Bliver telefonen ikke varm ved denne form for opladning?
  Det er i dag muligt at købe en opgradering til din telefon, i Kina, så man kan lade trådløst. Når man bruger den, bliver telefonen i hvert fald meget varm.