Motiverende fitness-app

1 Min læsning

Vi er nok mange, der af og til synes at fysisk træning i længden kan blive trivielt og kedeligt. Sikkert en af de væsentligste grunde til, at vi har det med at falde af på den og pjække lidt. Derfor har Reebok lavet en app, som skal gøre din træning sjovere og mere afvekslende.

Reebok_Fitness

App’en hedder Reebok Fitness og giver dig mulighed for at lave et personligt træningsprogram. Du bestemmer selv om træningen skal være løb, yoga, dans eller hvad der passer dig, og sætter også længden på træningen.

Se intro-video herunder:

Samtidig får du adgang til videoer og tips fra fitness-eksperter, og du lærer løbende nye øvelser, som skal være med til både at udvikle din træning og til at give træningen den afveksling, som gør, at du bliver ved med at finde det motiverende og interessant.

Du får remindere fra app’en, når det er tid til træning, og den lykkeønsker dig, når du har gennemført. Du kan naturligvis også dele dine bedrifter med resten af verden på facebook!

App’en er gratis og fås til både iPhone og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 − seven =

No Comments Yet.