Martin Thorborg er gæst i Elektronista podcast #101

1 Min læsning

Han var med mens champagneboblerne sprang i 90erne og med da internetbutikkerne lukkede i 00erne. Fra Jubii til iværksætter portalen Amino og bogholdningssystemet Dinero. Elektronista og Christiane Vejlø har fået besøg af Martin Thorborg, og de to snakker internethistorie og giver banker og offentlige hjemmesider tørt på. Find programmet her på Radio24syvs hjemmeside, i din yndlingspodcast app eller lyt med lige herunder.

Læs mere om Martin Thorborg på Thorborg.dk og fang ham på Twitter hvor han hedder @thorborg

IMG_0397
Martin Thorborg møder Christiane Vejlø

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three − one =

1 Comment
  • Alexandra Moysey
    januar 20, 2019

    Hvorfor kommer jeg til en gammel podcast, når jeg søger på radio 24/7/elektronista på Favebook? Og hvor finde jeg de shownotes, du så ofte taler om i dit program. Og hvor finder jeg en total liste over samtlige dine programmer, så jeg kan høre dem fra en ende af? Du er ualmindelig dygtig, og jeg beundrer dig virkelig for dit talent som radiovært. En af de bedste udsendelser var samtalen mellem dig og Mads Christensen. – Pudsigt, at du nedenfor beder om en webadresse, som om alle og enhver har det, men det har jeg tilfældigvis, og den har intet med tech at gøre, men er meget, meget analog og handler om sprogstimulering af børn. Tusinde tak for dine udsendelser! Venlig hilsen Alexandra