Citybrands: find forhandler app

1 Min læsning

Har du prøvet at være på jagt efter et helt bestemt tøjmærke uden at vide i hvilken butik, det forhandles? Det er en shoppetur, der let kan blive lang og opslidende. Kunne det ikke være dejligt, hvis man kunne søge butikkerne igennem ved hjælp af sin smartphone og få at vide, hvor man skulle gå hen for at finde det, man er ude efter?

citybrands

Det kan man selvfølgelig! Håndbold-landsholdsmålmand Niklas Landin (!) har åbenbart kæmpet med ovenstående problem i en sådan grad, at han har taget tyren ved hornene og lanceret app’en Citybrands, som gør det lettere at finde det, du leder efter. En simpel søgefunktion hjælper dig med at finde butikker indenfor en bestemt radius, som forhandler det mærke, du søger. Du kan også tjekke butikkerne ud og se, hvad de ellers forhandler.
App’en indeholder naturligvis også en vejviserfunktion, som kan lede dig direkte til målet.

Så slut med endeløs browsing gennem butikker. Nu kan du målrette dine strøgture og klare dig udenom de impulskøb, der følger med hygge-shopping! Meeen, mon ikke en kombination også ville fungere?

Fås gratis til iPhone og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 4 =

No Comments Yet.