NEDTÆLLING TIL NYTÅR-APPS

3 Min læsning

Af Serina Klejstrup Hedegaard

Du kan da ikke holde nytår uden en nedtællings app! Find til både Android og iPhone her. 

Fyrværkerisjov, Nytårskysset, en ny start på livet/slankekuren osv., eller blot muligheden for at tømme en lækker flaske champagne, så findes der sjove App’s til lejligheden.
Faktisk findes der utallige, men de fleste kan ikke mere end blot vise nedtællingen og fejre det med lidt fancy farver til lyden af fyrværkeri.
Fint nok hvis man står ude i kulden og har lovet at tænde raketterne klokken 12, men her på Elektronista har vi nu kigget efter et par App’s der kan levere lidt mere.

Til Android kan vi anbefale “New years buzzer”

En app der kan lidt mere end blot tælle ned. New Year’s Buzzer er som de andre blot en farverig nedtællings app til nytår, MEN den kan også sende sms nytårs-beskeder og holde dig ajour med dine nytårs løfter!
Du bliver istand til at skrive og sende nytårshilsner til samtlige kontakter i din kontaktliste helt automatisk klokken 12. Selve nytårs sms’en kan du sagtens skrive flere dage før.
Der er heller ikke behov for et tændt fjernsyn for at tælle ned – I kan samles om din mobil/tablet og App’en tæller ned sammen med Jer og når klokken endelig når midnat, bliver dine nytårsbeskeder sent uden at du skal ind og gøre noget – blot skåle, springe ned fra stolen, kysse partneren – eller hvad der nu er tradition hos jer?

Du kan også skrive nytårsløfter til dig selv og få en automatisk daglig påmindelse i hele, eller dele af 2012, for at minde dig om, hvad du lovede dig selv (eller andre) nytårsaften.

Til Apple´s produkter kan “Times Square Ball” anbefales

Ville du også nogle gange ønske du stod på Times Square nytårsaften? Nu kan du hente en gratis App, der lader dig kigge med – og vi snakker ikke kun det sædvanlige tv-billede af uret og bolden der falder, nej den her app lader dig kigge med via live web cam! Den også giver masser af info om selve Times Square og historien bag. Der kan tilføjes billeder, som så vises mens der tælles ned til klokken 12. Nytårsaften viser de livecam nede fra pladsen af glade, festlige mennesker der fejrer nytåret (US tid selvfølgelig). Den er nu også kommet til Android!

Husk at tilpasse din App til Dansk tid!

Tilsidst vil vi lige gøre opmærksom på endnu en nedtællings App. Den gør desværre ikke højlydt opmærksom på sig selv når den når til 0, MEN den kan være sjov at bruge på andre tidspunkter, når der er andet end lige nytår du vil tælle ned til. App’en hedder noget så simpelt som “Countdown” og findes til både Android og Apple. Den koster under 1 $ og kan udover at tælle ned, også tælle op fra en event som f.eks. “hvor lang tid har X levet”, “hvor lang tid har vi været sammen”, “Hvor lang tid har jeg brugt på denne arbejdsopgave” osv. Man kan tilføje sine egne billeder og dermed gøre funktionen mere personlig og brugbar.

– hvad tæller du ned til?

Læs mere, eller download Countdown her, New Years Buzzer’s engelske version her, og Times Square App’en her

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + nineteen =

No Comments Yet.