Nu bliver jeanslommerne snart store nok til smartphones

2 Min læsning

Omsider ser det ud som flere førende tøjmærker begynder at tage hensyn til deres kunder. De har alle phablets, som ikke passer ned i almindelige bukselommer.

Hvad de mange store phablets med kæmpeskærme fra Korea, Japan, Kina og Taiwan ikke har formået, kan Apples nye iPhone 6 Plus telefon nu måske fremtvinge – at tøjfabrikanter begynder at udstyre deres kluns med større lommer.

I hvert fald ser det ud som om flere store jeansfabrikanter er begyndt at røre på sig med hensyn til lommer, der har plads til store smartphones.

Sikkert trigget af de mange historier om Apples ”bend-gate”, hvor iPhone 6 Plus bøjer og går i stykker. Og den nye store iPhone er jo langt fra den eneste smartphone med skærme pænt over 5 tommer.

Lad mig blot nævne Microsoft Lumia 1520 (6”), Samsung Galaxy Note, Sony Experia Z2 og Z3 plus en snes andre med skærme på over 5 tommer.

Resultatet er, at blandingen mellem telefon og tablet (”phablet”) enten slet ikke passer i nogen lomme eller rager langt ud af den – eller den store mobil generer, når man går og sætter sig.

elektronista smartphones jeans

Nu melder store jeansmærker som Levi’s og Lee ud, at de overvejer at indbygge større lommer i næste generation af deres bukser.

Levi’s går endda så vidt, at man bruger et citat fra Apples stifter Steve Jobs: ” Vi vil opfinde produkter, der gør livet lettere.”

Når store fabrikanter som Levi’s og Lee samt tre andre amerikanske jeans mærker melder således ud, vil mange andre tøjmærker følge trop. Måske store lommer ligefrem bliver mode om nogle måneder….

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 1 =

No Comments Yet.