Aldrig har det været sjovere at smadre glas på mobiltelefonen

2 Min læsning

af Christina Majcher

Smash Hit er et af de der herlige mobilspil, der er gratis at downloade – men viser sig at være så opslugende, at man simpelthen er NØDT til at købe premium-udgaven.

smash hit

Smash Hit er et herligt glas-smadre-spil, som er hurtigt at lære og endnu hurtigere at blive galt opslugt af.

Man svæver afsted igennem nogle ret flotte baner og skal smadre alt det glas, man kommer i nærheden af. Til at smadre glasset har man et begrænset antal kugler, som affyres ved et let tryk på skærmen.

Man optjener dog ekstra kasteskyts, hvis man rammer de pyramideformede glasskulpturer, som er placeret rundt omkring i omgivelserne og går i tusind stykker med en tilfredsstillende klirren.

Brager man til gengæld lige ind i en glasbarriere, som man ikke når at smadre (og dem kommer der flere og flere af, i stadigt mere avancerede former), mister man ti dyrebare kugler. Uh, det er lige så man mærker glaspladen dundre mod panden!! – og man syder af ærgrelse til lyden af spildte kugler, der triller bort over glatte stengulve.

Og her er det så, at det næsten er umuligt ikke at købe premium-versionen. For spiller man gratisudgaven, skal man starte helt forfra, når man er løbet tør for kasteskyts. Køber man Premium-udgaven, får man lov til at starte fra sidste save-point.

Premium-udgaven koster dog kun 13 kr., og er alle pengene værd. Det er et umanerlig labert spil, i al sin flotte enkelhed.

Smash Hit kan downloades til iOS og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 16 =

No Comments Yet.