Ny app-børnebog afdramatiserer sengemonstrene

2 Min læsning

Interaktive app-børnebøger er lidt ligesom de klassiske pop-up-bøger, men hvor flapperne med tiden bliver slidte af ivrige børnefingre, vedbliver appen at levere hyggelig underholdning med interaktive muligheder for at påvirke historien.

App-bogen Monstret Under Min Seng er en historie om drengen Pelle, der elsker historier om monstre og farlige dyr, og som hver aften får besøg af en sådan, når hans far har forladt værelset, og der bliver stille. Han sætter sig for at undersøge det monster, der i aften ligger gemt under hans seng, og herfra er det op til brugeren af appen at bestemme, hvordan dette monster skal se ud, mens historien skrider frem.

Skal det have en lang lodden hale eller sådan en lidt slimet havmonster én og skal den have mange små øjne eller være en kyklop med kun ét? Til slut i historien manifesteres alle de valgte muligheder (der kan sammensættes til 300 forskellige monstre) i ét monster, som kan beundres og peges på, mens det leger videre med Pelle, til han falder i søvn, som gode sengemonstre jo gør.

Appen er især god hvis man har børn, der er bange for mørke og alle de farlige ting, der potentielt gemmer sig der, da den flytter fokus fra det uhyggelige til den kreative proces det er at sammensætte et monster, der i virkeligheden slet ikke er så farligt.

Appen er henvendt til børn mellem 2-5 år og kan hentes til IOS i App Store her

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + 6 =

No Comments Yet.