NY BOG OM KVINDER OG TEKNOLOGI

2 Min læsning

Når det gælder elektronik er kvinder et overset marked. Voksne kvinder tænder ikke på lyserøde mobiltelefoner og computere med sommerfugle. I stedet vil de have avancerede smartphones, teknologi som gør en forskel i hverdagen og elektronikbrands og butikker, som forstår dem. En ny bog om kvinder og teknologi er netop kommet ud. 

Bestil bogen nu og her! 

Elektronista Consulting har i næsten 3 år beskæftiget sig med kvinders forhold til teknologi. Det er der nu kommet to ebøger ud af.  Elektronista Consulting har udført interviews, afholdt fokusgrupper, lave mystery shopping og observeret brugeradfærd hos over 600 kvinder. Resultaterne af det hele er samlet i den nye ebog “Når kvinder bruger teknologi”. 

Den nye publikation fortæller om kvindernes forhold til hverdagsteknologi. Den gennemgår særlige trends og går i dybden med kvindernes holdning til både købssituationen, designet og brugen af teknologien.

Bogen mere end indikerer, at elektronikforhandlere og producenter kan opnå betydelige økonomiske gevinster, hvis de betragtede kvinder som et forretningsområde værd at satse på og satte sig mere ind i kvindernes behov.

Men hvad vil kvinder så gerne have, når de køber teknologi? Ja i følge Når kvinder bruger teknologi vil de ikke have tøse- gadgets. De vil gerne have avancerede produkter, som gør en forskel i deres hverdag. De vil gerne have lækkert design, og hellere unisex i sit formsprog end særlig feminint. De vil gerne have indbydende butikker og ekspedienter, som sætter sig ind i deres specifikke behov og som taler et sprog der er til at forstå.

Hvad kvinder ellers ønsker sig af teknologien, hvorfor de ikke allerede får det og hvordan man undgår at overse denne del af markedet kan du læse i Når kvinder bruger teknologi.

Bestil nu og her!  Du for den tilsendt digitalt på mail. 

But-Why har tidligere udgiver ebogen Elektronista eller Elektro-not- Kvinder, teknologi og trends (2010).

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − seven =

No Comments Yet.