NY E-BOKS APP

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Nu kan du tjekke lønsedler og meget andet mens du er på farten, med den nye app fra e-Boks!

e-Boks er ens eget digitale arkiv med mange af de ting, der før i tiden lå og flød i støvede mapper. Indtil videre har den kun eksisteret i din browser, men nu er det også muligt at tjekke bank- og forsikringssager hvor som helst, da der netop er udkommet apps til både Android i iOS.

App’en giver dig nogenlunde de samme muligheder som du kan på hjemmesiden. Det vigtigste er, at du kan modtage, læse og administrere din post . Derudover kan man også uploade billeder direkte fra mobilos, eksempelvis af dine værdigenstande, så du har til forsikringen, hvis uheldet skulle være ude. Er man flere om én iPad, er det også muligt at være flere brugere på samme enhed.

Jeg syntes det var lidt bøvlet at komme i gang med at bruge app’en. Først skal du nemlig ind på hjemmesiden, finde indstillingerne og så aktivere mobil adgang. Herefter får man en aktiveringskode, som skal bruges første gang man logger på e-Boks via enten sin iPad eller smartphone, sammen med dit cpr-nummer samt selvvagt kode. Men så er du også i gang og der er nok en masse gode grunde til at man skal igennem det først – sikkerhed er nok en af dem.

Selv er jeg rigtig dårlig til at gå ind på e-Boks’ hjemmeside for at tjekke om der er kommet noget vigtigt, så med app’en håber jeg, at det bliver lidt nemmere lige at tjekke om banken, forsikringsselskabet eller andre vigtige instanser vil mig noget. En fin lille detalje er forresten, at app’en selv logger dig ud (det er sådan noget jeg glemmer), hvis du er inaktiv i 20 minutter. Tak e-Boks app! Det er ikke kun mig, der er begejstret for app’en – både i App store og Android Market får den fine, fine bedømmelser. Hent den gratis til Android eller iPhone/iPad og fortæl os, om du er ligeså begejstret for den som alle de andre.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 3 =

4 Comments
 • Bjørn Hansen
  januar 24, 2013

  Det er sikkert en glimrende app hvis det var muligt at logge på.
  Cpr nr. og adgangskode. OK. Men aktiveringskode???????
  Her stoppede mit forsøg på at anvende min nye APP
  Det kunne måske være nyttigt såfremt det var muligt at finde ud af hvordan man får fat i en.

  • Anne Mette Beck
   januar 25, 2013

   Hej Bjørn

   Af sikkerhedsmæssige (går jeg i hvert fald ud fra) årsager, skal man bruge en aktiveringskode for at kunne bruge e-boks på en mobil enhed. Den finder du når du logger på e-boks via din browser. Øverst klikker du på indstillinger og så vælger du Mobiladgang i menuen til venstre, hvor du både kan ændre din adgangskode og se/ændre din aktiveringskode. Så er du klar til at tjekke post på mobilen :)

 • Bente Bach
  juni 17, 2013

  Det ville være dejligt med en side eller video.
  F. Eks ved jeg ikke hvad browser er!
  Sørgeligt men sandt

 • Gitte Brochdorff
  marts 4, 2018

  Jeg tænker at nogen hustande kun har 1 IPad men flere der bruger E Boks så hvordan får man flere brugere på samme app?