Ny Elektronista Clutch forårskollektion 2017

2 Min læsning

Den innovative Elektronista Clutch taske designet af danske Christiane Vejlø har imponeret kvinder og medier verden over. Med varme anbefalinger fra bl.a. fra Cosmopolitan, ELLE, Wired og USA Today og ustoppelig ros på sociale medier har tasken leveret, hvad den lovede. Nemlig den perfekte kombination af eksklusivt design og ekstrem funktionalitet. Nu både i den klassiske læderversion, i den eksklusive velvet og den sporty nylon. Findes på ElektronistaShop.dk

Screen Shot 2017-01-17 at 11.19.18

Elektronista tasken er nøje udviklet med 12 beskyttende lommer til bl.a. smartphone, tablet (10″), oplader, converter og småting som en USB stik, kuglepen, valuta, kreditkort, visitkort, pas og rejsedokumenter. En helt unik feature er taskens lader som leverer ekstra strøm til smartphone og tablet ligegyldig om man befinder sig i en flyvemaskine, til koncert eller på restaurant.

Elektonista_Open Coin Pocket_120-046_Chilli-X2

Bag Elektronista taske-tanken står digital strateg, blogger og radiovært Christiane Vejlø. Idéen opstod for 3 år siden, da Christiane forgæves ledte efter en designertaske, som også skulle passe til et liv med både smartphones, tablets, opladere, høretelefoner og ting der hurtigt løber tør for strøm.

“Digitale accessories blevet en fast del af de fleste kvinders liv på farten. Den taske de bruger skal selvfølgelig matche deres behov men samtidig virkelig se godt ud. Kvinder som bruger Elektronista  Clutch tasken fortæller mig, at de nu for første gang ikke har rod i deres håndtaske, og at de føler sig lækre, når de går med den og nærmest James Bond agtigt seje, når de åbner den op. Det har lige præcist været min ambition, at de to følelser kunne forenes, så jeg er virkelig stolt og glad”, fortæller Christiane Vejlø.

Når Elektronista Clutch er åbnet via sidernes to lynlåse giver den et perfekt og helt unikt overblik over indholdet, og det indbyggede opladelige batteri er en lifesaver for den travle kvinde på farten.

Elektonista_Open Full Bag_120-046_Paper Croc_1MB-X2

Tasken er udvikling i samarbejde med det britiske mærke Knomo, og den sælges i Danmark, USA, UK, Europa og Asien, og der præsenteres en ny kollektion både til foråret og efteråret.

Priser:
Elektronista Clutch Leather DKK 2395

Elektronista Clutch Velvet DKK 1995

Elektronista Clutch Sport DKK 1599

Find farverne Leather: Black, Navy, Caramel, Lido, Velvet Grey, Velvet Royal Blue Sport Navy og Black f.eks. hos den nylancerede ElektronistaShop.dk og i Illums Bolighus. Den nye kollektion byder på bl.a. på farverne Nude Croco, Chili Red og Paper Croc. Pressefotos kan hentes her.

Elektonista_Threequater_120-046_Paper Croc_1MB

  1. Elektonista_Threequater Stap_120-046_Nude Croc_1MB
    Elektonista_Threequater_120-046_Chilli

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + fourteen =

No Comments Yet.