Ny eventyrlig app med bogunivers for børn

2 Min læsning

Pippi Langstrømpe, Rasmus Klump og Vitello er blandt de mange populære figurer i den nye, digitale bogtjeneste Fairytell. Appen indeholder mere end 500 kendte og klassiske titler, som børn i aldersgruppen 0-10 år år kan gå på opdagelse i på smartphone eller tablet for kun 59kr./md.

Appen Fairytell er børnenes helt egen bogtjeneste, hvor de kan opleve bøgerne og den gode historie via lyd og tekst og kan dermed også få støtte til at lære at læse. Hele kataloget bliver sammensat efter børnenes behov, lyst og adfærd. Bag appen står Henriette Høj Gharib, der er tidligere kommerciel direktør hos Nordisk Film, og Lars Peter Ilsø Larsen, der er stifter af DukaPC. De peger på forskning, der understøtter, at desto tidligere børn får interesse for læsning, desto bedre klarer de sig.

En skov af gode fortællinger

Fairytell er bygget op i et sjovt og eventyrligt univers, hvor barnet trygt kan gå op opdagelse i Fairytell-træets krone. Enten alene eller sammen med en forælder. ”Vi arbejder hele tiden på, at gøre universet sjovt for barnet. Vores eventyrtræ står i en skov med fuglekvidder og kvækkende frøer. I træets krone og omgivelser, guider billeder barnet ind til bøgerne. Undervejs bliver børnene mødt af små animationer og lyde, der giver lyst til at udforske bøgerne nærmere,” fortæller Henriette Høj Gharib.

Forlagene er med på digitalt eventyr

Fairytell vil også tilbyde kendte børnebøger, som ikke har kunnet opleves digitalt før, og alle bøger kan opleves offline. Bøgerne kommer fra alle de største børnebogsforlag og partnere, for en af ambitionerne med Fairytell er, at flere børn lettere og billigere får adgang til de gode bøger. Fairytell har indgået samarbejde med bl.a. TOP-TOY og Gyldendal, der er nysgerrige og meget positive over for samarbejdet om fremtidens bogoplevelse for børn.

Appen vil være tilgængelig til både Android og iOS. Dog kræves Android 5.0 og iOS 9 som minimum for at kunne downloade appen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + six =

1 Comment
  • Fredrick
    september 18, 2017

    Rart at læse, at hele appen er designet til opførsel, behov og ønske. Ser ganske lovende app til børnene.