Elektronista tester: Apples AirPods versus Jabras Sport Elite

1 Min læsning

Apple har smidt hovedtelefon-indgangen, hvilket betyder, at trådløse headsets pibler frem på markedet. Elektronista har testet to af de mest populære: Apples egne AirPods og Jabras Elite Sport.

Lyden er bedst på Jabra-modellen, men design og brugervenlighed er markant bedre i Apples version. Det er især et problem, at Jabra Elite Sport ikke automatisk forbinder. Se videoen herunder, hvor Christiane fortæller om sin oplevelse med de to bluetooth-høretelefoner. (Rettelse: Christiane siger i videoen, at Apples nok er de dyreste. Det forholder sig IKKE sådan!).

Jabra Elite Sport findes til 1999 DKK hos wupti.com som også sælger Apples AirPods til 1290 DKK

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 6 =

1 Comment
 • Jens Krabbe
  september 22, 2017

  Jeg har anskaffet mig et sæt Air fra Crazybaby (https://crazybaby.com/air) og er godt tilfreds. De ligger som AirPods fast med magneter i et sort stiligt aflagt hylster. De forbinder dog ikke automatisk til min iPhone (øv), men sidder fornuftigt og ser godt ud i øret, synes jeg.
  Lyden er god.
  Batteritiden er meget god.
  Comfort god nok.
  Jeg gav 89 dollars for dem gennem Indiegogo tilbage i januar. De kan tilsyneladende endnu ikke købes gennem andre kanaler.