NYBOLIG MED APP TIL IPHONE

1 Min læsning

“Her kunne jeg da egentlig godt tænke mig at bo”, tænker du måske engang imellem, når du vandrer hvileløst rundt i gader og stræder. Hvis du rent faktisk er på boligjagt, så tjek Nyboligs nye iPhone/iPad app. Den lader dig nemlig lede efter boliger med mobilen.

App’en viser billeder og et kort over boliger inden for en radius mellem 1 og 50 km. Du kan selvfølgelig også orientere dig om kontantpris, brutto- og nettoydelse, antal kvadratmeter, antal rum, opførelsesår, hvor længe boligen har været til salg og oplysninger om, hvad boligerne i området tidligere har været solgt til.

Du kan dele oplysningerne på de boliger du holder øje med på Facebook eller Twitter. Men hvorfor skulle du egentlig? Tænkt hvis én i dit netværk så pludselig også vil købe den samme bolig?

Næh mere nyttigt ville det være med information om tidligere beboere i boligen. Var de rygere? (lugter der klamt). Havde de kæledyr? (kommer du til at finde hår mærkelige steder?) Spillede de høj musik? (er du uvenner med naboen før du flytter ind?) Eller den overtroende boligkøbers største skræk. Er nogen død i lejligheden? (skal du være bekymret for at blive hjemsøgt af den tidligere ejer?).

Hvad mener du en boligapp burde indeholde?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + six =

2 Comments
 • Frans Josef Meyer
  februar 21, 2011

  Hvad kan den – som Boliga ikke kan ?

  Kan man se historik på en bolig?

  http://itunes.apple.com/dk/app/boliga/id324901598?mt=8

  • christiane
   februar 22, 2011

   Ja man kan vist godt se historik, men umiddelbart kan de nok det samme. Nybolig claimer faktisk at være de første. Men nok første ejendomsmægler så ;-)
   Mvh
   Christiane