Nytårshilsen til DIG fra Elektronista (ja dig!)

4 Min læsning

Af Christiane Vejlø

iPad magasiner, LOL cats og 100 podcasts. Elektronista gør status på 2013 og sender de varmeste og mest taknemmelige hilsner ud til alle der læser, lytter, tweeter, liker og poster. Der går så meget <3 ud fra os til dig!  

IMG_0427

Her ved starten af 2014 føler jeg et påtrængende behov for at sende de varmeste hilsner og tanker ud til alle jer som er vores utrolig højt skattede venner af Elektronista. Dig som følger os som læser, dig som snakker med os på Twitter og Facebook, dig som lytter til os hver søndag på Radio24syv (og dig der lytter som podcast) og selvfølgelig dig som støtter os økonomisk ved at købe annoncer, rådgivning eller foredrag. I er ALLESAMMEN komplet uundværlige led i kæden, og det som gør at vi kan gå ind i 2014 med masser af gode idéer og et løfte om endnu mere, endnu bedre og endnu mere lækkert indhold om digitale trends- på en platform nær dig.

Christiane-Vejlo-Dona

2013 har været et begivenhedsrigt år. Jeg startede året med en som altid god og inspirerende tur til Consumer Electronic Show i Las Vegas. På hjemmebanen fulgte vi op med at udgive første udgave af Elektronista Page Turner magasinet. Et helt gratis digitalt livsstilsmagasin til læsning både i browser og som download. Det blev taget fantastisk godt imod og motiverede os bare endnu mere til at producere masser af nyt indhold til bloggen. Vi er nu omkring 40.000 danskere, som hver måned hænger ud i Elektronista universet, og det synes jeg er helt vildt og vidunderligt!

Vi har i årets løb haft en del fokus på alt det spændende, der sker med streamingtjenester. Emnet har fyldt så meget på både blog og i podcasten, at det vist også var grunden til at jeg blev inviteret til at være Ugens (digitale) Zapper i Politiken. Jeg har fået muligheden for at give mit indspark til erhvervs- og vækstministeriets vækstteam for IT og digital vækst og ikke mindst muligheden for at hjælpe Thomas Skov i Revolver med at skabe et viralt hit med en kat på et excel ark. #ExcelCat var mindre end villig!

Jeg er selvfølgelig utrolig glad for, at jeg i 2013 har haft rig mulighed for at komme med Elektronista ud i landet og rådgive eller holde foredrag for fantastiske kunder som Telenor, Telia, Bibob, Lego, DR, TV2, SBS, Kulturstyrelsen, Krifa, FDIH og mange flere. Nogle gange når man laver radio eller sidder og blogger kan det godt føles som om man taler ud i tom luft. Man kan jo hverken høre eller se lytterne eller læserne. Men når jeg kommer ud i landet kan jeg virkelig mærke I er der! Nogle af jer skælder endda Elektronista ud for at anbefale så mange lækre gadgets, at I er ved at købe jer fattige i gear :-) Hvor er det fedt I er der!

unnamed

Og hvor er jeg da også bare stolt og glad over at Elektronista indholdet kommer videre ud end vores egne platforme. Man fanger nemlig Elektronista både som fast gadget spalte i Femina, og som gadget side i iPad rejsemagasinet Go Traveling.  Og selvfølgelig på Radio24syv, hvor jeg nu har lavet (OMG)  100 Elektronista programmer! 

Jeg elsker virkelig alle aspekter af Elektronista universet, men jeg må sige at min helt store baby er det ugentlige Elektronista Inbox magasin. Det er her vi VIRKELIG prøver at kræse om dig. Jeg glæder mig hver eneste uge, det skal sendes ud, og jeg glæder mig endnu mere, hver gang vi kan tilbyde gaver og goodiebags. Vi har faktisk i 2013 givet for over 30.000 kr. helt ekstremt lækre og eksklusive gadget-præmier væk til vores vidunderlige og trofaste venner på Inbox Magasinet. 

Elektronista-iPad-magasin-coverVi slutter året af med et brag og udgivelsen af hvad der viser sig at være verdens første livsstils magasin om digital kultur til iPad. Elektronista Mag har været længe undervejs og efter en nervepirrende lang kamp for at få magasinet i appstoren fik det endelig premiere den 17. december og landede direkte på 1. pladsen i Apples bladkiosk. En vidunderlig måde at lukke året på. Tak til alle jer der downloader!

Og så en helt særlig tak til min producer Ninette Birch, min AD’er Signe Ebbesen, Mikkel Winther som altid dækker spil med stor entusiasme, Anne Mette Bech som har været med fra starten, Leif Bomberg som fanger de skøreste gadgets, Sidsel Birkholm for hendes lækre madapps, Solrun Stefansdottir for kodning, Marie Fisker og Camilla Damsbo Andersen for godt indhold og Helen Holmdal Petersen for hendes kamp for at få os ind i Apples appstore.

Med det vil jeg slutteligt sige tusind tak for året der gik særligt til DIG. Jeg håber, du fortsat vil tage del i Elektronista universet i det nye år.  Og husk jeg altid gerne modtager ris og ros og gode idéer til det hele på @christianevejlo  eller på Facebook.dk/ElektronistaDK

<3 <3 <3

Christiane

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen − 13 =

No Comments Yet.