Bedre selfies

1 Min læsning

Selfie-bølgen ruller, og der bliver taget selvportrætter i et væk. Men hvor godt går det lige med at holde mobilkameraet og se naturlig ud på billederne? Her er en gadget, som kan hjælpe dig!

Snap_remote-blog

Snap Remote er et sæt bestående af en fjernbetjening og en lille holder, som sættes på din smartphone og dermed både gør det ud for en lille fod og samtidig forbinder telefonen med fjernbetjeningen via den tilhørende app, som hentes gratis. Herefter går du op til 3 meter væk, indtager din ‘pose’ og trykker på knappen i din hånd. Voilà din selfie er i hus.

Remoten er naturligvis også særdeles handy, når der skal tages familieportrætter, eller hvis du skal indspille en lille instruktionsvideo.

Du slipper altså både for at finde en måde at få din telefon til at stå oprejst på og for selv at trykke på udløseren på skærmen og fjernbetjeningen kan desuden skifte mellem front- og bagudvendt kamera. Hvor smart er det ikke?

Spottet hos skoop.dk til 169 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + 4 =

1 Comment
  • søren jensen
    januar 4, 2014

    den er bare lige det jeg manglede og den virker, cool