OMG! Han er ikke på Facebook! (Gør det noget?)

1 Min læsning

Hvad gør du, når du finder ud af, at din date ikke kan googles? Når din nye udkårne ikke har et eneste billede på internettet og slet ikke findes på sociale medier. Når du ingen chance har for at se personens CV på LinkedIn, tidligere kærester på Facebook eller feriebilleder på Instagram? 

Digital research er blevet standard, når vi møder nye mennesker. Men er det så bekymrende, hvis et menneske aldrig har haft en offentlig holdning til noget som helst? Hvis personen simpelthen ikke findes digitalt? Hvad synes du? Foretrækker du, at din date er google’able?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + 20 =

1 Comment
 • Henrik V Blunck
  april 21, 2018

  Det er yderst sjældent at folk slet ikke har efterladt digitale spor, men du har ret. Den slags mennesker findes. :-)
  Dog vil jeg mene, at du lynhurtigt vil opdage, at man som god menneskekender kan danne sig et langt bedre indtryk ved at møde daten uden at google først. Jeg er da helt sikker på, mange ville være noget overraksede hvis de googlede mig først, da der kan være stor forskel i hvad der dukker op i pågældendes søgning, da vi nørder ved, at søgeresultaterne præsenteres i en algoritme, som også kan forandres ud fra egen søgehistorik og egne præferencer.
  Tak for et godt spørgsmål – forbavsende, der ikke er ret mange der skriver kommentarer på din blog, for den er da DKs stærkeste gadget-blog :-)
  God weekend til alle. :-)