ONLINE CHOKOLADESHOPPING- PÅ DEN LÆKRE MÅDE

1 Min læsning

Af Sidsel Birkholm

Er du til kvalitetschokolade i en cool og lækker indpakning og sendt direkte til din gadedør? Så er chokolademærket Simply Chocolate der kan købes online hos www.chokoladesmag.dk et godt bud!Simply Chocolate

Simply Chocolate har fokus på gode råvarer samt nye og spændende smagskombinationer. Hvem synes f.eks. ikke at chokolade med tang, koriander eller müsli kunne være et godt alternativ til den klassiske chokolade med marcipan?

Chokoladesmag.dk byder både på det klassiske og det alternative udvalg. Og hvor er det rart at kunne lade sig inspirere en søndag aften online i stedet for at være tvunget til at finde en fysisk chokoladebutik inden for åbningstid. Tilmed tilbyder Chokoladesmag.dk dag-til-dag levering, så du skal heller ikke vente længe på lækkerierne.

Simply Chocolate har nogle yderst fantasifulde produkttitler. Forget Johnny Depp er en æske, der lokker med chokolade fyldt med tang, koriander, nougat og marcipan. Og med æsken Fashionably late i hånden, der bl.a. indeholder lakrids, citron, salt karamel, pebermynte og marcipan, er der vist stor sandsynlighed for at du bliver tilgivet af værtinden.

Læs mere på www.chokoladesmag.dk og se mere om Simply Chocolate www.simplychocolate.dk

Er du også til nye former for chokolade eller foretrækker du klassikere med nougat og marcipan?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − 10 =

No Comments Yet.