Overvåg din skitur

2 Min læsning

Af Søren Toksvig

Elsker du at køre hurtigt på ski og måle din tophastighed? Eller vil du bare gerne se, hvor langt du har kørt og hvor? Så er app’en Skitracks lige noget for dig!

Skitracks bruger gps’en i din telefon til at måle, hvor du kører, hvor hurtigt du kører, hvor langt, hvornår du er i en lift, hvor højt oppe du er og … Ja, jeg kunne blive ved. App’en har så mange features, at du knap nok når at få brugt dem alle på en skiferie!

skitracks

Jeg har brugt den selv på min skitur i år, og jeg har været rigtig glad for den. Jeg bruger den til at måle min tophastighed og sammenligner data med min stedfar, som også bruger app’en.

Jeg gemmer dagligt mine optagelser, og app’en sorterer dem så automatisk dag for dag og sæson for sæson. Jeg kan også sætte optagelse på pause, når jeg spiser frokost, så min gennemsnitshastighed ikke går for langt ned. (det måler den nemlig også!)

Du kan bruge app’en både på din iPhone, Android og Windows phone, og hvis du har et smartwatch, kan du se alle dine data direkte på dit håndled.

I indstillingerne kan du angive, om du står på ski, på snowboard, telemark, monoski og endda skicykel og mange flere.

Skitracks koster 8 kr., men kan også fås i en gratis Lite version med et begrænset antal funktioner.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + seventeen =

No Comments Yet.