PASTELLYD FRA B&O

2 Min læsning

Af Pernille Abildgaard Ullmann

B&O har lavet 3 sæt nye fronter til den smukke Beoplay A9 højtaler, inspireret af de lyse skandinaviske sommeraftner.

A9_nordicsky_collection

B&O har altid stået for kvalitetsteknologi der går hånd i hånd med smukt nordisk design, og den trådløse højtaler BeoPlay A9 Nordic Sky Edition, er bestemt ingen undtagelse.

Beoplay A9, der er designet af Øivind Alexander Slaatto, blev lanceret i 2012 er allerede en moderne klassisker. Den har vundet flere designpriser, blandt andet Best Of Innovations på CES, (Consumer Electronics Association) der årligt uddeler priser til elektroniske forbrugerprodukter. Og det forstår man faktisk godt når man ser dem. De er ganske enkelt smukke -og det er ærlig talt ikke så tit man tænker det om en højtaler. Personligt kan jeg godt lide det lidt futuristiske, enkle udtryk som jeg især synes den helt hvide højtaler har. Typisk for B&O er højtaleren et møbel i sig selv, der ikke skal stille af vejen, men skal have sin egen plads i indretningen.

58407-BO-BeoPlay-A9-White-Front-and-Back-on-white-original

Nordic Sky Edition er et nyt sæt fronter og ben til Beoplay A9 og farverne er, ifølge producenten, inspirerede af de lange lyse skandinaviske sommeraftner, hvor farvespillet er helt unikt.

Nordic Sky Edition fås i tre forskellige udgaver: Twiligh, holdt i blå toner med egetræsben og blå fødder, Dawn som er i grønne toner med bøgetræsben og grå fødder og Dusk som har røde toner, ben af valnøddetræ og pink fødder. Beoplay A9 højtaleren koster 14.999,- og har man allerede en, og kun ønsker en af de nye Nordic Sky Edition fronter, fås de til 1.499,- kr.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 5 =

1 Comment