PLUDSELIG BLEV DET MEGET LÆKRERE AT TJEKKE VEJRUDSIGTEN

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Indrøm det bare. Du tjekker vejret på din mobil. Danskerne er vilde med vejrudsigter og den lidenskab har vi selvfølgelig taget med til vores smartphones. Jeg er bare blevet lidt træt af halvdårlige apps som ikke udnytter de muligheder der er i en smartphone skærm. 

Yahoo-vejret

Mine sommervejrudsigter bliver i år tjekket på app’en Yahoo Weather. Den er både praktisk nemt anvendelig og rigtig lækkert lavet. Fine billeder, masser af god information og bare den lækkerhedsfaktor som jeg synes er dovent hvis man ikke får med i digitale produkter. Billederne viser byen og skifter alt efter døgnets rytme og vejrudsigt.

Yahoo-vejr-app

Yahoo weather app’en er meget mere end bare temperaturen. Der er også nedbør, luftfugtighed, vind og kort.

Yahoo-vejrudsigt

Du kan se temperaturen og skytilstanden hele døgnet.

Yahoo-vejrappOg så kan du selvfølgelig også tjekke vejret i andre byer end den du befinder dig i. Smart hvis du er på vej på ferie eller hvis du bare går og drømmer om at komme til varmere himmelstrøg. Yahoo weather findes til iPhones og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen + 15 =

2 Comments
 • Kasper
  juli 17, 2013

  Tak for anbefalingen! Rigtig lækker app, hvor fonten minder meget om fonten i IOS7 og rigtig smart brug af Flickr billeder.

  Så mangler man bare at kunne vælge app’en som standard vejr-app i IOS, så det spiller sammen med notication-center. Forhåbentligt bliver det muligt i IOS7.

  /Kasper

 • Mette Christensen
  august 16, 2013

  Tjek også Instaweather, den bruger fotos taget med kameraet og har forskellige skins. L Æ K K E R.