Aldrig har det været nemmere at sende postkort

1 Min læsning

Kender du det? Kioskens postkort er tudegrimme, frimærkerne er udsolgt, du har skrivekrampe og stadig fem postkort to go, og hvor f… er der en postkasse?

mailbox
App’en Postkortet fra Post Danmark giver dig en hjælpende hånd, når du vil send mormor en (nem) hilsen fra sommer-/udlandet:

– Du tager et billede, vælger et fra telefonen eller facebook eller bruger et af app’en præ-installerede billeder
– Du udfylder teksten og modtagernavn og – adresse
– Tryk send, så printer Post Danmark et flot postkort i enten A5 (19 kr.) eller A4 (29 kr.) og sender det til dine kære. Nemt og helt uden skrivekrampe…

Findes både til Android og iOS.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − seventeen =

1 Comment
  • Sofie
    august 15, 2015

    Selvom jeg egt syntes, det var så hyggeligt med frimærke, og selvom jeg gerne ville støtte PostDanmark, så fortsætter jeg med deres forløber, touchnote, som jeg har brugt i efterhånden mange år: samme principper, lidt billigere (12-15 kr pr postkort inkl frimærke, – prisen afhænger af, hvor mange credits man køber ad gangen, mellem 6 & 150, det dobbelte for dobbelte kort i kuvert), kan sendes via app’en på den tid, det tager at gå fra gaten ind på sin plads i flyet (ups!), og så kan man fra- eller tilvælge et lille (Googlemaps)kort under adressen, som viser, hvor afsenderen stod, da kortet blev sendt. Fravalgt KAN kortet i en snæver vending også sendes fra Kastrup, eller fra natbussen hjem. Og så er der jævnligt kampagner, hvor man må sende et gratis kort :-)