Print dit eget slik! En skøn nyhed for de slik- (og lege)syge.

2 Min læsning

Skal din vingummi være formet som en blæksprutte eller hvad med en lille skildpadde? Det er faktisk en helt reel overvejelse, for nu kan du nemlig selv bestemme, hvordan dit slik skal se ud. Den tyske slikproducent Katjes har som de første introduceret 3D-print til slik, der giver forbrugeren mulighed for selv at agere slikdesigner. ‘Customized slik’ er ikke kun en god nyhed, men også en del af et voksende fænomen.

Det er efterhånden ikke længere en ny tendens, at firmaer giver forbrugerne mulighed for at sætte deres personlige præg på et produkt. Men tendensen er eksploderet i de senere år, og 2010’erne er allerede blevet udråbt som ‘The Decade of Customization’. Katjes 3D-slik skriver sig ind på den efterhånden lange liste af produkter, som du som forbruger kan få customized eller tilpasset helt efter smag og behov. Mange firmaer synes at være enige om, at det kan betale sig at lade forbrugeren få frihed til at udfolde deres kreativitet og sætte deres eget præg på produktet. Levis var tidligt ude med customized jeans, på Starbucks kan du få skruet en kaffe sammen helt efter dit eget hoved, og Nike og Adidas (for blot at nævne et par stykker) tilbyder dig at vælge farver og materialer på dine nye trainers.

Det er den teknologiske udvikling af 3D-print, der i dag har gjort det muligt for Katjes også at springe på customizing-bølgen. 3D-print er allerede blevet introduceret i chokoladeindustrien, men nu skal du altså også til at overveje, hvordan dine vingummier og lakridser skal se ud i fremtiden!

3d print 3

Hvis du allerede nu vil prøve at printe dit eget slik, så slå et smut forbi cafeen Café Grün-Ohr i Berlin. Her kan du møde The Magic Candy Factory, Katjes legesyge enhed, som eksperimenterer med slik i 3D-print. Hvis du ikke når det i år, bliver der også masser af muligheder for at møde teamet næste år, hvor de udvider deres terræn og rykker ud til flere steder.

Læs mere om The Magic Candy Factory og deres 3D-slik

3D-print på tre minutter – hvad er det, og hvad betyder det for dig?

3d print slik

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 − 4 =

No Comments Yet.