REJSEPLANLÆGNINGSSITE OG APP

2 Min læsning

Af Cecilie Henriksen

Er du en Planlægger-Joe, der arrangerer rejser ned til små detaljer i Excel? Så er du nok ikke den eneste, men there’s new kid in town som bør få Excel til at ryste i bukserne. Navnet er Stay. Stay.com – og den findes både til computer og smartphone

Stay.com er et communitybased site der gør det muligt for dig at planlægge en rejse med seværdigheder, overnatninger og restauranter – og tage din guide med dig på rejsen, så du kan tilgå den også når du er offline.

Stay.com er utrolig let at bruge. Du vælger den by, du skal rejse til, og så vælger du blandt steder i kategorierne Highlights, Things to do, Restaurants osv. Du bliver så præsenteret for en række steder som Stay’s brugere og TripAdvisors brugere har ratet til at være interessant. Rækkefølgen af steder er bestemt af rating.

Når du har fundet noget, der er interessant, klikker du på “Add to guide” og så kan du se stedet i din guide ude til højre. Hvis nogen i din Facebook omgangskreds har været i den by du laver en guide til, kan du via Stay.com spørge dem om anbefalelsesværdige steder.

Når du er færdig med din guide kan du se den samlede guide som et grid eller med stederne plottet ind på et kort.

Hvis du har hentet app’en (der er gratis både til Apple og Android) kan du overføre guiden til telefonen, så den ligger i din app når du åbner den fra telefonen. Du kan også vælge at gå helt old school offline og bare printe guiden. Det er meget smart tænkt, da det jo ikke er alle der har en smartphone

Oftest vil du jo nok rejse sammen med andre, og så kan du faktisk dele din guide med andre medrejsende som så også kan tilføje steder til guiden.

Du finder Stay.com sitet her samt gratis app til Android her og gratis app til Apple her

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five − four =

No Comments Yet.