RENÈ TOFT SIMONSEN OG GITTE NIELSEN UDNYTTET I FUSKERREKLAMER PÅ FACEBOOK

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Selvfølgelig har hverken René Toft Simonsen eller Gitte Nielsen (som nok er ret langt fra at være “lokal mor”). Eller Christiane Schaumburg Müller eller Lena Maria Christensen sagt ja til at lægge ansigt til en sleazy reklame for et slankeprodukt på Facebook. (Master Fatman har dog vist nok, men det er så en anden historie)

Skærmbillede 2013-05-29 kl. 5.16.58 PM

Men det holder ikke at et lyssky foretagende skamløst udnytter de kendte menneskers ansigter som blikfang, når de forsøger at lokke Facebookbrugere ind på deres totalt fuskeragtige site, som iøvrigt også prøver at bryste sig af at produktet er kendt fra diverse kendte magasiner. Hvilket det heller næppe er.

Gitte-NielsenDer er umuligt at finde frem til bagmændene bag sitet for at få en kommentar. Men nu er du og landets kendte i hvertfald advaret. (Bemærk René T’s mand Thomas Helmig sjovt nok også er med, men han reklamerer faktisk for en festival han spiller på, så mon ikke den er god nok).

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om en lignende komplet latterlig fupreklame med det resultatet af de stakkels mennesker som havde købt produktet og nu gerne ville klage over alle de penge der pludselig blev trukket fra deres kort, ikke kunne finde andet på nettet om firmaet end det jeg havde skrevet. Hvilket resulterede i at de ringede til mig og bad om pengene tilbage. Så hvis du har købt slankepiller for at ligne Gitte Nielsen, så behøver du ikke ringe til mig. Jeg aner intet!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − 7 =

4 Comments
 • Sofie H
  juni 3, 2013

  Jeg kan faktisk ikke forstå, hvordan bagmændene bag FB tillader disse sleazy reklamer.. Man skulle ellers tro at FB ønsker en bedre troværdighed en en poker site eller porno site for den sags skyld..

 • Hanni Hjortsbjerg
  juni 5, 2013

  Har set dem og en lang overgang anmeldte jeg dem konsekvent som “vildledende”, men der sker ikke en dyt. De bliver hængende sammen med dem om, at en 96-årig kom til at ligne en på 12 med et simpelt trick fra en husmor, som lægerne hader. Har I forøvrigt bemærket, at når man holder musen over reklamerne, viser de jævnligt en webadresse, der starter med noget, man kender, feks. apollorejser?

 • christiane
  juni 6, 2013

  Hej Hanni
  Jeg har lagt mærke til at det er fusker sites som “ligner” nyhedssites eller f.eks. sundhedssites. Men lige gyldigt hvad man klikker på er det reklame for deres produkt. Suspekt på den vilde måde!
  Christiane

 • Dette minder mig i øvrigt om den facebook profil som blev oprettet under navnet “Sdu Info”, som udelukkende promoverede billetter til en fest på en nyåbnet natklub, uden overhovedet at have noget med SDU at gøre. Forholdte man sig kritisk til profilen blev man blokeret og kommentarer slettet.