FUTURE TV- PODCAST #73

1 Min læsning

Så er Elektronista podcasten tilbage efter en kort forårs- inspirationspause. Vi går hårdt i luften med interviews og masser af spændende indhold fra årets Copenhagen Future TV Conference. Hør bl.a. hvilke tjenster manden bag konferencen Claus Bülow Christensen mener hitter lige nu.

Hør nærmere om YouGov undersøgelsen af danskernes streamingvaner, der bliver snakket meget Netflix og filminstruktør Anette K. Olesen fortæller hvad den digitale udvikling betyder for de skabende kunstnere. Highlights fra konferencens kan du se i den korte video herunder.

Sidst i udsendelse kan du høre Christiane Vejlø’s interviews med Arrested Development-stjernerne Michael Cera, David Cross, Tony Hale og Alia Shawkat. David Cross kommer med et nyt slogan til Elektronista og til vores store shock var teenage helten Michael Cera en af de mest offline personligheder Elektronista nogensinde har mødt. Snyd ikke dig selv for den del, det bliver sjovt! (Se også de to videohilsner fra stjernerne).

Ugens app var svær at trække ud af Michael Cera, som ikke engang har en smartphone, men vi endte på Nudifier. App’en som gør mennesker nøgne på billeder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 2 =

No Comments Yet.