Sådan glemmer du din yndlingsserie, så du kan se den igen på ny

2 Min læsning

Samsung har lanceret Unspoil Me. En ny hypnosetjeneste, der angiveligt vil få dig til at glemme hele eller dele af din yndlingsserie eller film, så du kan se den igen. Og hvem ville ikke ønske, at det var muligt at opleve Game of Thrones-universet eller Black Mirrors forstyrrende fremtidsfortællinger igen uden at kunne huske handlingen?  

Samsung har allieret sig med hypnotisøren Ulf Sandström, der skal få os flittige seere og bindge-watchere til at glemme hele eller dele af vores yndlingsfilm og -serier for at kunne opleve dem, som var det første gang. Sandström har hypnotiseret tusindvis af mennesker og ifølge ham, kan du derhjemme i stuen med selvhypnose enkelt forandre dine tanker, adfærd, minder og følelser. Selvhypnose er netop, hvad Unspoil Me er, og ifølge Sandström kan du herved styre hjernen til at gemme detaljer fra film og serier, du tidligere har erhvervet dig og dermed tage kontrollen over disse ubevidste processer. 

Digital hypnose

Hypnose er en tilstand, der historisk har været anvendt til at få folk til at glemme ting eller skabe mentale forandringer, ofte i et terapeutisk sigte. Du husker sikkert frasen: “du falder nu i en dyb, dyb søvn”. Sandström mener derfor i dette øjemed, at hypnose kan komme os regelmæssige bindge-watchere (65% af danskerne) til undsætning og skabe nye oplevelser i stedet.

Det gælder selvfølgelig også, hvis du har været udsat for grove spoilers. I så fald er du er ikke den eneste. Ifølge en undersøgelse som GFK Norm har lavet for Samsung har 42% af danskerne været udsat for spoilers, hvoraf næsten hver femte (17%) har opgivet at færdiggøre eller begynde på en serie, fordi nogen har afsløret vigtige detaljer i handlingen. For hvad er det hele værd, hvis man allerede ved, hvordan det ender? Fx hvordan fortid, nutid og fremtid hænger sammen i den tyske Netflix-serie Dark (no spoilers). En serie, som i øvrigt er yderst anbefalingværdig.

Unspoil Me tager en 20 minutters tid. Du guides gennem selvhypnose, og Samsung påstår, at hypnosen fungerer for en stor del af befolkningen. Har du 20 minutter og en yndlingsserie eller -film, du vil have unspoiled, så kast dig ud i det – og fortæl os gerne, om det virker!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − 2 =

No Comments Yet.