Sådan måler du din lejlighed op

1 Min læsning

Nogle gange har vi brug for at måle, hvor stort et rum er. Måske skal du male eller finde plads til gulvtæpper eller møbler? For os ikke-arkitektuddannede kan det blive et frygteligt regnestykke. Derfor er jeg rigtig glad for at have spottet app’en CamToPlan PRO. Jeg har ikke prøvet den endnu, men den ser ud som den helt rigtige løsning, og der er gode anmeldelser i appstore. 

CamToPlan er en app, som via augmented reality tilsyneladende gør det nemt at måle op, også selvom væggene ikke er lige lange, og der er mange små kanter du skal omkring. App’en koster 45 DKK. 

Se hvordan det fungerer i filmen herunder. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + fifteen =

5 Comments
 • Christian
  maj 18, 2018

  Jeg kunne godt tænke mig at I tester den selv. Anmeldelser i appstore kan man ikke altid stole på.

 • skrotbiler
  maj 20, 2018

  Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular og trykke send. Så ringer vi dig op, og giver dig et super godt tilbud på skrotbil i København. Det er gratis og uforpligtende at bede om et tilbud på skrotbil hos https://Skrotpriser.com

 • Laan 365
  maj 26, 2018

  45 kr. Godt nok dyr. Vil hellere ofre 450 kr på et laser vaterpas.

 • Josefine
  maj 29, 2018

  Det lyder godt nok smart – det kan være, man skal prøve det. Og 45 kr. det er også noget man har råd til at miste, hvis nu det ikke skulle fungere!

 • ccnumbers.net
  januar 13, 2019

  That was really good for me.