Sådan kommer du gennem juleræset – Digitale tips

3 Min læsning

Vi elsker alle samme julen – det vi derimod ikke elsker, er al stressen. Her er tricket selvfølgelig at gøre det hele lidt nemmere for sig selv. Så fri dig selv og dine nærmeste for lidt af den værste julestress med disse hjælpemidler.

Gaveræset

Hvad skal jeg købe? Der er med garanti nogen, der sidder og river sig selv i håret over, hvad de skal købe til dig. Gør det lidt nemmere for dem, og lav din ønskeseddel online.
Pinterest bliver brugt af mange til at skabe inspirationsboards ud fra diverse emner. Det kan fx være mode, boliginteriør eller DYI-boards. Men Pinterest er faktisk også fantastisk til at kreere ønskesedler med – du laver simpelthen et board, hvor du pinner dine ønsker. Hvis du samtidig pinner dine ønsker fra diverse webshops, kan det næsten ikke blive nemmere for de glade givere, og du skåner dermed diverse familiemedlemmer for en lille bid af deres julestress.

pinterest

Er man ikke Pinterest-bruger, findes der dog også services, der har som hovedformål at sætte rammerne for en online ønskeseddel op. En af mulighederne er ønskeseddel.dk. Her kan du lave en online ønskeseddel ved at fylde felter ud om varen, pris, beskrivelse, link og du kan sætte et billede af dit ønske ind. Når ønskesedlen er klar, kan du sende linket til dem, du er på julegave med.

Skærmbillede 2013-12-11 kl. 10.47.58

Ud af de to nævnte muligheder, er det uden tvivl Pinterest, der fungerer bedst. Ønskeseddel.dk er ikke desto mindre et ok alternativ, hvis man ikke er hoppet på ‘Pin it’-bølgen.

Indkøbsræset

Dankortene bliver strøget hurtigere i december end heksehyl bliver det nytårsaften. Gaver, julemad og julepynt – og alt det andet. Med andre ord: Du har brug for en god indkøbsliste.
Der findes et hav af indkøbslister, men det fikse ved netop Courzeo er, at du kan dele din huskeliste med andre. Det kræver selvfølgelig, at de også har app’en, men så kører det som smurt i olie: når du tilføjer et element på din huskeseddel, dukker det også op på deres seddel, når de åbner app’en. Det er især super smart, hvis man er flere i husstanden og man deles om indkøbene.

courzeo_iphone

Kalenderræset

Tre julefrokoster, to klippe-klistre-arrangementer, et familiebesøg, en tur i jule-Tivoli, en småkagebagningsaften, en konfekt-lavningsaften og … Det er næsten umuligt at navigere gennem alle decembers arrangementer. Her er en god kalender en ren life saver.
Det er især en god idé, hvis I er flere i husstanden. Brug en kalender med delefunktion, så I ikke får dobbeltbooket familiejulefrokoster hos både den ene og den andens familie. Et godt bud er kalenderen Week Cal, som fås til både iPhone og Android, og tillader deling af kalendere.

weekcal

Julekortsræset

Ja det ER mega hyggeligt med hjemmelavede og håndskrevne julekort, men… det tager pludselig også ret meget tid. Spar dig selv for glitterbøtten og turen til posthuset, og send i stedet dine julekort digitalt med Paperless Post.
Paperless Post laver digitale kort til enhver lejlighed, og de har en paperlesspost.com rigtig fin samling af julekort. Det fungerer ved, at du vælger et kort og skriver din hilsen ind. Herudover kan du desuden specialdesigne visse elementer, hvis du har lyst til det. Modtageren får sendt et link på mail til kortet, som lige så fint glider op af konvolutten på skærmen, og viser dit julekort frem. Du kan trygt sende dine julekort afsted på digital vis med Paperless Post, for der er gjort meget ud af æstetikken i kortene –  det føles faktisk slet ikke som en nødløsning eller som det andenbedste.

paperless

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − eight =

No Comments Yet.