Sådan slapper du HELT af! Autoreply på sociale medier

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Skal ferien bruges til hygge med familien eller med opdateringer på sociale medier? Mest sandsynligt er nok en blanding. Men hvis du får lyst til at slappe helt af fra posts på Twitter og Facebook uden at dine followers føler du afviser dem, så er her et bud på en løsning.

Screen Shot 2013-12-16 at 3.35.42 PM

Vi elsker dem jo de sociale medier, og det ER også hyggeligt at dele højtider med vennerne gennem skærmen. Men nogle gange skal vi også bare trække stikket og være tilstede rundt om juletræet ik?

Med Autorelaxed.com kan du oprette autosvar på de sociale medier, næsten som vi kender det fra email. Du vælger selv hvilken besked dine followers skal modtage, når de prøver at kontakte dig, og hvornår din auto responder skal holde op med at svare for dig. Men pas på- hvis du er typen med mange followers og ofte bliver nævnt tænker jeg at der hurtigt kan gå spam i den. Bag tjenesten står Viaplay- og mon ikke de ønsker vi koncentrerer os om film på iPad’en fremfor Facebook?

Screen Shot 2013-12-16 at 3.31.13 PM Screen Shot 2013-12-16 at 3.31.06 PM Screen Shot 2013-12-16 at 3.30.54 PM

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + twenty =

No Comments Yet.