Verdenspremiere- Elektronista klar med eksklusivt (gratis) iPad magasin

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg kan næsten ikke selv tro det, men her er det endeligt! Elektronista’s fantastiske julegave- fra os til jer. Verdens første digitale livsstils magasin til iPad.  Klik  på billedet for at hente til din iPad. (opdateret: Elektronista Mag direkte på 1. pladsen over danske gratis magasiner) På forsiden Endomondos Mette Lykke og tvvært Thomas Skov. 

Elektronista-iPad-magasin-cover

Vi har knoklet i månedsvis for at lave verdens lækreste gadget livsstilsmagasin lige præcist til dig! Elektronista Mag til iPad er selvfølgelig interaktivt og meget langt fra de analoge magasiner du kender i forvejen. Vi har lavet magasinet, så du ikke kun får fede artikler, spændende interviews og flotte gadget guides. Du kan også klikke dig dybere ned til mere info, vælge at se en video eller dreje de lækre sager du ser 360 grader rundt! Og så har vi verdens lækreste GADGET GOODIEBAG KONKURRENCE!

Magasinet har været længe undervejs og vi er nu MEGET klogere på den spændende og (nervepirrende!!) langvarige proces, det åbenbart kan være at få et magasin godkendt til Apple’s bladkiosk.

Men nu har vi vores egen Elektronista app, og jeg håber du vil hente den, så du kan få adgang til dette og fremtidige Elektronista iPad Magasiner. (sig ja til notifikationer, så får du besked når næste blad er i kiosken).

Vi vil selvfølgelig gerne lave masser af flere gratis iPad magasiner i fremtiden, men vi har brug for din hjælp! Magasinet skal downloades en mange gange her i de første dage, så vi kan få en god placering i appstoren, og så vi er sikre på, at der bliver abonnenter nok til at fortsætte. Så spred endelig linket til dine venner og kollegaer.

Jeg håber så inderligt, at du bliver glad for Elektronista Mag til iPad. Det er virkelig vores lille, digitale baby. Men bare rolig. Bloggen er vores førstefødte yndling som vi aldrig svigter! Fortæl os hvad du synes med hashtagget #ElektronistaMag på Twitter eller fang os på Facebook.

De allervarmeste julehilsner på vegne af hele Elektronista teamet.

Christiane Vejlø

P.S Vi er selvfølgelig kede af ikke at kunne levere en version til vores Android og Windows venner i samme ombæring. Men vi har uploadet en light version på issuu.com, så alle kan få et sneak peak på sagerne.

P.S.S Måske lægger du mærke til at der ligger 2 magasiner i app’en. Magasin #1 er vores 1.0 udgave af et page turner magasin. Det udkom i browserudgave tidligere på året og er ikke interaktivt. Du kan også se det her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 11 =

14 Comments
 • Ina Mann
  december 17, 2013

  Til lykke med det. Og et stort ØV til at det ikke fås til Android endnu. Der er i det hele taget mangel på magasiner til Android synes jeg.
  Mvh.
  Ina Mann

 • Betina
  december 17, 2013

  Det ser spændende ud! Jeg glæder mig til at læse det. Kommer det til at ligge blandt alle de andre gratis magasiner på http://www.eblad.org ?

 • Mie
  december 17, 2013

  Jeg tilslutter mig Øv til at det ikke er på android :(

 • Morten
  december 17, 2013

  Øv at man ikke kan læse det på iphone.

 • henrik hansen
  december 18, 2013

  Skynd jer at få lavet det til android.

 • Anders Lybecker
  december 30, 2013

  Windows Phone/Windows 8 version tak :)

 • christiane
  december 31, 2013

  Vil utrolig gerne lave versioner til både Android og Windows. Men da magasinet er gratis og vi gerne vil holde det sådan skal vi have økonomien til at gå op på andre måder. Og annoncekøberne ved desværre godt at der er færre som læser magasiner på f.eks. Windows. Så derfor starter vi med iPad. Jeg håber vi kan gøre noget ved de andre platforme på et senere tidspunkt.
  Indtil da kan I se en light version uden de interaktive elementer her http://issuu.com/elektronista/docs/elektronistamag1.1
  kh
  Christiane

  Christiane

 • Lone Godske
  december 31, 2013

  Har hentet appen til det nye magasin til min Ipad 2. Men teksten er ikke rar at læse – ulden/kantet. Dur den ikke til min’gamle’ Ipad ?

 • Sofie
  februar 28, 2014

  Øv-bøv, at den ikke også er til Android, men er det jeres annoncører eller Apple, som har bestemt, at I kun skulle lave en light-lokke-udgave til os andre, eller hvorfor har I ikke ganske enkelt lavet i hvert fald en pdf..?
  Så ville I jo også hurtigt kunne få et overblik over, hvor mange ikke-iPadfans, der ønskede at læse bladet, hvilket jeres annoncører i hvert fald ville være interesserede i at vide.
  Har elektronista en aftale med Apple?

 • christiane
  februar 28, 2014

  Hej Sofie
  Grunden til at vi har valgt først at gå med iPad er at vi på blog statistikken kan se at næsten 90% af Elektronista læsere er iOS brugere. Derfor er det en naturlig start. Der er ingen hverken Apple eller andre der bestemmer over hvad vi gør. Hverken hvilke app vi laver eller hvilke artikler vi skriver.

  Men det koster penge at lave en app, og Elektronista Magasinet tjener grundlæggende ikke rigtig nogle penge. Der er lidt annoncer som får det til at løbe rundt med grafikerarbejde og indtil videre app-arbejde til iOS. Men det er klart at hvis Android producenterne også køber tilpas mange annoncer i magasinet, så det kan finansieres, så vil vi UTROLIG gerne. En anden mulighed er brugerbetaling, men jeg er ret grundlæggende i mod at det er brugerne som skal finansiere det indhold vi laver.
  Light udgaven er grundlæggende en pdf, men vi kan jo desværre ikke få alle de interaktive elementer med.
  Håber det besvarede dine spørgsmål :-)
  Christiane

  • Sofie
   marts 7, 2014

   Hej Christiane, jeg modtager stadig nyhedsbrevet og kikker jævnligt forbi, men der går længere og længere imellem, da jeg alligevel ved, der er fokus på Apple, som jeg ikke vil ha’, og så er det jo uinteressant for mig.
   Har I overvejet, om Androidproducenterne måske ikke ønsker at investere i Elektronista, fordi det ville føles som at investere i Apple, og om der kun er ti procent af sådanne nogle som mig af samme grund? Hønen og ægget…
   I har valgt kun at lave pdf-versionen som en smagsprøve, – I KUNNE have valgt at lave den af hele bladet. Ja, så ville den ikke være interaktiv, men den ville stadig være læselig for ikke-Applefolk. Det er et valg, I har foretaget. Jeg har svært ved at forestille mig, at jeres annoncører har sagt, de IKKE ønsker det gratis blad læst af folk, som ikke bruger Apple, og jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være dyrere at lave hele bladet som pdf end et udvalg?
   Jeg synes stadig, at Elektronista er en genial side, og jeg er stadig glad for jeres arbejde, men jeg føler mig også stadig provokeret og negligeret D,¦

   • christiane
    marts 20, 2014

    Hej Sofie

    Ja lidt hønen og ægget agtigt. Men vi er en kurator som udvælger ting vi synes fungerer godt. Ikke et site som absolut for enhver pris skal tilgodese alle. Når det så er sagt, så kan vi GODT lide Android og så laver jeg konstant positiv forfordeling for Android produkter og vælger dem aktivt ind. Vi vil gerne dække Android og to af vores faste skribenter er mega hardcore Android brugere. Så vi prøver virkelig at få det med.
    Og mht bladet. light udgaven ER hele magasinet undtaget det som ikke ville fungere som pdf fordi det er interaktivt :-) Selvfølgelig vil vi gerne have at alle skal kunne læse det :-) Og jeg er virkelig glad for at du læser med!

    :-) Christiane

 • Berit
  marts 7, 2014

  Jeg kan ikke åbne magasinet, lander på et skema, jeg allerede har udfyldt og kan ikke komme videre….men det ser da ud som om det kan være spændende :-)
  B

 • Berit
  marts 7, 2014

  Efter at have lukket apstoren ned lykkedes det at få magasinet til at fungere … Og ja det ser fint ud. Lidt lækkert til weekenden
  B :-). :-)