Sej ekstra strøm til mobilen

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Power Bank er en praktisk strømforsyning til outdoor folket. Den kan tåle både stød og vand og rummer rigelig energi til at genoplade to til tre smartphones eller en tablet.

powerban med usb kabel på klippe

Sol og sommer indbyder til at tage mobiltelefon, tablet og en trådløs højttaler med på stranden, cykelturen eller til festival.

Festen slutter dog hurtigt, hvis man ikke har sikret sig en bunke ekstra batterier – hvem har råd til det? – eller en placering i nærheden af en stikkontakt. De dejlige mobile gadgets bruger nemlig strøm – meget strøm.

Godt, at man så kan sikre sig nogle ekstra timers party ved at købe en RugGear Power Bank. Det er en bundsolid strømforsyning, som man kan tage med sig overalt. Bogstaveligt talt, for Power Bank er både vand- og støvtæt og kan tåle et fald på 1,5 meter ned på et stengulv.

Powerbank og ruggear smartphone foto 1

Power Bank rummer et solidt batteri på 6.600 mAh – rigeligt til at holde to-tre smartphones eller en tablet i gang i timevis. Opladningen sker én ad gangen, men til gengæld passer Power Bank til både Apple iOS, Android og Windows-baserede mobile gadgets.

Power Bank har ikke kun arvet design fra RugGear, der sælger de mest hårdføre Android smartphones og tablets på det danske marked. Også en række praktiske features er gået i arv.

Det gælder f.eks. en stærk lommelygte i Power Bank, som f.eks. kan bruges, når man skal forbinde telefoner til opladning i buldermørke.

Powerbank i græs foto 2

En anden RugGear-specialitet er en SOS-knap på strømforsyningen. Den kan bruges til at tilkalde hjælp, hvis man er faret vild eller har brug for assistance et sted, hvor der ikke er andre mennesker i nærheden.

RugGear Power Bank koster knap 700 kroner.

PowerBank leveres i samme rå design i gult og sort som RugGears smartphones og tablets, der alle er meget hårdføre og kan køre, hvor almindelige gadgets fra de store fabrikanter må give op.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × one =

1 Comment
  • Rune Svenninggaard
    august 15, 2014

    Efter jeg selv var til Skive Festival kan jeg fortælle, at jeg blev glad for min powerbank. Havde ikke hørt om, at man kunne lade sin iPhone mobiltelefon op på farten, troede egentlig kun det fungerede med Mac’en.

    Til mit held fortalte min kammerat Anders om powerbank’s i og med, at han selv overvejede at begynde at sælge dem. Jeg endte med at købe min cool powerbank her.

    Selvom dem i har testet, sikkert er lavet af en bedre kvalitet og måske kan indeholde mere strøm, så synes jeg at Deltin.dk sælger et produkt der er billigt og fragten er gratis. Så jeg er endt med, at blive rigtig glad for min nyerhvervede powerbank. Den skal i hvert fald med på tur igen, meget snart.