Nye emoji-symboler på vej

2 Min læsning

af Cille Bjerring

Den 16. juni kunne man flere steder læse, at en tilføjelse på ca 250 nye Emojis, altså alle de der sjove små ikoner du smider i dine sms’er, er blevet til og kan forventes fremme på skærmene omkring juli.

Skærmbillede 2014-06-17 kl. 16.50.23

Der var en gang hvor :-) og 8-) var mere end rigeligt, men de tider er for længst ovre! Nu står den på alverdens små tegn, dyr, mennesker, mad og symboler som er med til at sætte standarden for de kreative sms-beskeder, der sendes rundt omkring i verden hver dag.

Og det er også bare lettere og ikke mindst sjovere at udtrykke sig i billeder end i ord. Man kunne tro, at dette kun kunne hidse den den yngre generation op, men selv min mor og andre fra den generation er heftige brugere af de sjove og udtryksfulde figurer.

Det lidt mere nørdede
En ny version, version 7,0 af det der hedder Unicode Stardard, er i dag kommet ud med 2834 nye tegn – heriblandt 250 Emojis, som hovedsagligt er kreeret gennem inspiration fra font’ene Webdings og Windings.

Og hvad kan vi så forvente at se? Der er ikke så meget at finde endnu, men tegnene nedenfor er sluppet ud, så hvis du har manglet en chili eller et egern, så kan du igen slappe af. Der er spekulationer om, at de gerne skulle være med i næste softwareoopdatering af blandt andet iOS.

Skærmbillede 2014-06-17 kl. 16.39.42

Slut med fikanter
Det, vi har set, er, at det mest har været iOS brugerne, der har kunnet bruge disse symboler. Det, der forhåbentlig kommer til at ske med denne nye omgang, er, at de også kommer til at være standard for Windows- og Android-brugere. Så der hvor disse brugere førhen måtte hente oversættelsesapps og tilføjelsesprogrammer for ikke at ende op med små firkanter i sms’er fra iOS-brugerne, skulle der nu være håb forude for alle parter.

IMG_20140617_165255
Foto: Elektronista

Vil du gerne vide, hvad alle de forskellige emojis betyder, kan du på den her side få oversat betydningen af de mange symboler.

Hvilken Emoji går du og mangler og håber på er med i den nye release?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − five =

No Comments Yet.