Kreative pandekager på 3D-printer

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Børnene vil elske denne nye gadget til køkkenet. I første omgang fås den kun som byggesæt til LEGO, men den komplette PancakeBot er også på vej.

pandekage printer 1

Her på Elektronista har vi længe hævdet, at 3-D printere bliver et af de nye store hits. Også til hjemmebrug.

Den nye PancakeBot viser vejen til køkkenet – helt bogstaveligt. 3-D printeren er nemlig beregnet til at udskrive pandekager – spændende pandekager.

Man skal blot indskanne et foto eller en tegning og markere det ønskede omrids i PancakeBots medfølgende app, og kort tid efter printes det spiselige kunstværk ud. Klar til at blive færdigstegt på panden.

pandekage printer 2

Indeni PancakeBot sidder en Arduino-processor til at styre løjerne. Det gælder også den rette dosering af pandekagedejen, som hentes i en slags “blæk”-flaske.

I øjeblikket eksisterer PancakeBot i to meget forskellige udgaver:

En “professionel” færdigbygget version i kunststof som på billederne findes desværre kun som prototype, men ventes at gå i produktion senere på året.

pandekage printer 3

Kan man ikke vente indtil da, kan PancakeBOT også levere tegninger og byggevejledning, så man kan samle printeren selv af LEGO-klodser og lidt ekstra elektronik.

Se den herlige 3-D printer i funktion i denne lille video.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × one =

No Comments Yet.