Selvflyvende droner transporterer mennesker i Dubai

1 Min læsning

Dubai planlægger, at 25% af trafikken skal være førerløs inden 2030, og ørkenstaten er godt igang! Allerede denne sommer kan bosiddende og besøgende i Dubai tage en selvflyvende drone i stedet for en taxa gennem byen. Fartøjet hedder Ehand 184 og er lavet af kineserne. Dronen er eldrevet og kan flyve op til 30 minutter med op til 220 pund fragt. Hvilket burde være nok til at fragte passageren over bygningerne og frem til destinationen.

Dronen kan flyve rigtig stærkt, men bliver begrænset til 62 miles i timen i byzonen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − 7 =

2 Comments
 • Skrotpræmie
  november 16, 2017

  FÅ ET GRATİS UFORPLİGTENDE
  TİLBUD PÅ DİN SKROTBİL

  Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontakt – formular og trykke send. Så ringer vi dig op, og giver dig et super godt tilbud på skrotbil i København. Star Auto Aps http://skrotpriser.com/

 • Skrotpræmie
  november 29, 2017

  FÅ OP TİL 100.000 KR.
  FOR DİN BİL

  Vi Køber alle slags biler, uanset alder og stand. Skal du have solgt din bil her og nu, vil vi gerne give et uforpligtende bud. Ring eller udfyld vores formular det er helt GRATIS at få et tilbud.
  HØJ SKROTPRÆMIE
  FOR DIN BIL

  Vi modtager alle slags biler: Personbiler, Varebiler, Skrotbiler , Skadede og defekte biler, 4×4-hjuls, Biler uden afgift, ATV’er Leasingbiler Motorcykler mv. http://www.skrotpriser.com Danmarks Højeste Skrotpræmie 2017