Send dig selv som GIF

2 Min læsning

Nu er det snart ved at være den tid på året, hvor folk laver sig om til dansende julenisser (i amerikansk version) med den efterhånden klassiske Elf Yourself-app, hvor ens hoved sættes ovenpå en dansende nissekrop og derefter kan sendes afsted som en julehilsen. Her er eksempelvis en Harry Potter-version.

Du kan læse Elektronistas artikel om Elf Yourself her.

Fra net til app
Nu udvider folkene fra JibJab (som har masser af “send et dansende julekort”-muligheder på deres site) mulighederne med en app, hvor du nemt og hurtigt kan lave GIFs med dig selv i hovedrollen på din telefon og sende dem afsted via sms, facebook, mail eller hvad du nu foretrækker.

App’en hedder JibJab og fungerer således: Tag et hurtigt billede af dig selv med app’en, indstil øjne og mund, og vupti, så kan du vælge mellem et hav af forholdsvist gakkede animationer med dit ansigt på. Dig, der danser i en regn af konfetti. Dig, der vælter med hovedet først ned i en trillebør. Dig, der spiller på en meget lille violin.

De er ikke specielt kønne, men de er sjove.


3 minutter og afsted (men bedst på sms)

Det tog mig bogstaveligt talt 3 minutter at lave ti varianter. De ser klart ser bedst ud på lille skærm, dvs. mobilen, så umiddelbart fungerer det bedst at sende dem som sms’er. Men her er alligevel et par eksempler:

Man kan springe op af et hav af balloner.

Man kan være spændt på en gave.

Man kan lige sende en lige højre.

Du kan sende 10 gratis JibJabs. Herefter koster det 7 kroner for 10 ekstra. Der kan også købes et månedsabonnement, hvis du vil gå helt amok.

JibJab kan downloades til iPhones.

Til Android er der lige nu kun Elf Dance og Santa’s Twerk Shop.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 5 =

No Comments Yet.