SEXLEGETØJ MED APP FORENER LANGDISTANCE KÆRESTER

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Langdistance elskende kan nu dyrke wifisex kompelt med trådløse devices, app og videoopkald. Farvel telefonsex, goddag gadget hanky panky.

 Først var der røgsignaler,  så brevduer, så morsekoder og så postbud. Det kan godt være et brev kunne bringe hede tanker frem og tilbage mellem elskende par, men lidenskaben var ligesom lidt forskudt.

Så kom der telefonsamtaler, SMS, Skype og Facebook og langdistance lidenskab blev bare lidt sjovere. Vi vil hele tiden gerne tættere på hinanden selvom vi ikke er det, men kærestesjov i real time giver meget mening. Også selv om der skal involveres gadgets. 

Nu kan langdistance kærlighed (næsten) fuldbydes med digital simuleret sex ved hjælp af to LovePalz som begge går trådløst på nettet mens de er forbundet med en app på smartphonen. Den mandlige part får en Zeus- et slags blødt, hult rør med en pumpe mekanisme så røret kan blive mere eller mindre stramt. Den kvindelige part får en dildolignende stang ved navn Hera (Zeus kone -til jer der lige mangler en mytologisk forklaring på navnene).

I korte træk bevæger Hera sig i takt med mandens bevægelser i Zeus som tilsvarende strammes efter kvindens reaktion omkring Hera. Almost like the real thing.,,,,eller hvad?

LovePalz er et kickstarter projekt som du kan læse mere om her. 2479 mennesker har indtil videre bestilt sættet som koster 94 $ for et sæt med både Zeus og Hera.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 14 =

8 Comments
 • Kristine
  oktober 16, 2013

  Det her er så fedt. Jeg har allerede delt den med alle mine venner – fordi har et par stykker som desværre er i langdistance. De vil elske den her!

 • Louise
  november 26, 2014

  Dette er det bedste min kæreste og jeg har gjort. Det gjorde vores langdistanceforhold meget nemmere og ikke mindst en del sjovere ;)
  Vil anbefale alle i distanceforhold at benytte denne!

 • Verdens bedste sexlegetøj
  november 30, 2016

  Jeg synes lige man skulle vende sig til det – men det går heldigvis hurtigt, og så er det virkelig godt. Kan klart anbefales!

 • Jonas
  december 18, 2016

  Syntes der er andre, og bedre ting derude. Produktet er ikke helt fejlfrit endnu :-/

 • Bedre sexlegetøj
  januar 24, 2018

  Der er heldigvis kommet flere modeller på marked nu. Fleshlight har nogle der skulle virke ret godt.!

 • sexshop
  juni 21, 2019

  Der kommer nye modeller hele, sexlegetøj fra Satisfyer er et hit

 • Sexlegetøj
  juni 21, 2019

  Bedre sexlegetøj

 • Sexlegetøj
  oktober 3, 2019

  Vi skriver også om sexlegetøj på Eroti.dk