BESTIL MAD PÅ FARTEN MED E-TAKEAWAY APP

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Har du også en bunke takeaway-flyers liggende i en skuffe? Smid dem ud! Med e-takeaway kan du bestille mad hvor end du er uden at tænde computeren.

E-takeaway er app’en der tilbyder et stort og varieret udvalg af sund og lækker takeaway-mad, samlet et sted, med levering lige til døren, alle ugens dage. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil og så er e-takeaway klar til at tage imod din online bestilling både til frokost og aften. App’en er simpelt udformet, så du nemt og overskueligt, under ”bestil mad” kan vælge madkategori eller sorterer efter tid, navn, tid, levering, bonus eller smileys. Du har også mulighed for bare scrolle ned af listen og se den opdaterede leveringstid real-time. Alle restauranterne er markeret med mad-ikoner, der viser hvilken mad stedet laver og deres pris på levering.

Kan du ikke huske, hvad det var den lækre pizza hed, som du bestilte sidst? Under menupunktet ”favoritter” kan du se dine tidligere ordrer og genbestille favorit pizzaen. Er du endt i den situation at du er blevet sulten på vej hjem fra arbejde, og ikke gider ventetiden på leveringen, når du først er kommet hjem! Kan du bestille takeaway on-the-go, også følge med i, hvor lang tid, der er til din madordre bliver leveret ved hoveddøren, under menupunktet: ”Ordre på vej”.

Selve app’ens opbygning minder meget om Justeat, som de fleste bruger når der skal bestilles takeaway online, men til forskel fra Justeat er navigationen i E-takeaway app’en er langt nemmere at finde rundt i, og det at der er tilføjet et sorteringskrav, som smileys, giver klart e-takeaway app’en et forspring. E-takeaway app’en kan downloades gratis i iPhones Appstore eller i androids GooglePlay

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × three =

1 Comment
  • Mette Bjerg
    oktober 5, 2012

    e-takeaway er nem og fungerer fint. Jeg mangler bare en masse adresser i Århus – og Jylland generelt. Mvh. MB