ELEKTRONISTA THE MARLEY WAY

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Siden har var 15 år har jeg lyttet til Bob Marley. Ikke fanatisk og mest når jeg har ligget i en hængekøje under en palme et eller andet tropisk sted på kloden. Men det er altså ikke til at komme uden om at manden var en musikalsk legende som man kun kan have den dybeste respekt for. Og nu dukker hans søn så pludselig op i København med et rastafari headset til mig!

Bob Marleys børn er godt i gang med at føre arven videre. Rohan Marley er tidligere professionel amerikansk fodboldspiller og på trods af en sen nat på Christiania møder jeg ham som en storsmilende, charmør der taler om fred, planeten, bæredygtige produkter, løver og The Marley way, mens han grinende ryster et hovede fuld af tykke dreadlocks. Han har en grøn army jakke på, et par farverige armbånd og et Rolex ur! Rohan er i Danmark for at promote The House of Marleyog en produktlinje af hovedtelefoner og bærbare højtalere med the Bob Marley Spirit.

Produkterne er lavet med bæredygtige materialer og en del af overskuddet går til familiens velgørenhedsorganisation 1Love.org I Danmark betyder det at hver gang man køber House of Marley produkter går der penge til Akademiet Fodbold Fulton- et alternativ til unge drenge med koncentrationsbesvær.

De forskellige headsets er allesammen prægede af de klassiske rastafari farver og materialer som træ og lærred. Jeg har tilbragt en formiddag med med Rohan i København og vi fik snakket både gadgets, Twitter og om at leve i sin fars fodspor. Hør interviewet i Elektronista radioprogrammet på Radio24syv på lørdag kl. 16.05. Indtil da er her en hilsen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × two =

1 Comment
  • charline skovgaard
    september 28, 2012

    Total cool indslag, tak!
    Jeg skal eje nogle af de ting nu… hvem er forhandler i Dk. Kan ikke se det på hjemmesiden, men går ud fra at hvis han promoter i Danmark at der findes en agent ?