SMART, SLIDSTÆRKT OG VASKBART – TASTATUR

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Er du også en af dem, der nogle gange kommer til at vælte colaen  ned i tastaturet?  Frygt ikke, nu kommer Logitech med et vaskbart tastatur, til alle os der er en smule uheldige..

Det ikke er meningen at man skal spise foran skærmen! Men i de tilfælde hvor det sker alligevel, ville det være en fordel, hvis man kunne gøre tastaturet rent efter sig og fjerne de små sager, der altid sniger sig ind under knapperne på ens tastatur. Det problem har Logitech nu løst, for det er helt i orden at du spilder cola eller taber krummer ned i det vaskbare K310-tastatur, for det kan tørres og vaskes rent.

Logitech har designet tastaturet, så du nemt kan skylle det i køkkenvasken, tørre det af og så tage det i brug igen. Tastaturet kan holde til at komme i en beholder med 28cm vand, så længe du sørger for at USB-ledningen, ikke kommer med i vasken. Alle tal og bogstaver er laserprintet på tasterne og UV-belagte, så de ikke tager skade af at blive tørret af eller vasket med vand og sæbe.

Tasterne er hævet en smule fra tastaturets bund og gør det nemt at fjerne alt fra støv til små krummer, dertil kommer tastaturet i et lækkert smalt design, hvor hver tast eftersigende skulle kunne holde til fem millioner tastetryk.

Logitechs vaskbare tastatur K310 koster 349kr og forventes at komme i butikkerne til oktober, indtil da kan du læse mere om tastaturet på Logitech.

Har du nogensinde været så uheldig at spilde væsker ned i dit tastatur?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + four =

1 Comment
  • Kim Bach
    september 26, 2012

    Ja det er sket for mig, værste gang var da jeg var inviteret hjem til en kollega, som netop have fået en pc, ja det var sjældent i 1985, havde stille et glas med dansk vand mellem computer og tastatur, jeg skubbede lidt for voldsomt til tastaturet, med det resultat at dansk vanden røg i tastaturet…

    Tastaturet overlevede, men det var ret upopulært, pcen kostede vel 30.000 plus en 20MB harddisk til 20.000, nu da jeg husker det, var det vist sidste gang jeg besøgte ham…

    Kom i øvrigt i tanke om at kollegaens kone engang fortalte mig at de var taget i sommerhus, hun troede at det var for at hygge, men kollegaen havde gemt pcen i bagagerummet! Mon det ægteskab overlevede :-)?