SKIL DIG UD MED DESIGNERCOVER FRA MARC BY MARC JACOBS

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Incase har netop lanceret en række covers til iPhone 4 designet af selveste Marc Jacobs

Alle de nye covers fra Marc by Marc Jacobs

Du har garanteret prøvet at være til et selskab, hvor størstedelen af telefonerne der blev hevet frem var iPhones. Det øger risikoen for, at man kommer til at stikke den forkerte telefon i lommen. Det synes jeg du skal bruge som undskyldning for at gå ud og shoppe et nyt mobilcover, så mobilos kan skille sig ud fra iPhone-mængden.

De nye covers med Marc by Marc Jacob-design er lavet i hardshell og er lige til at putte på din iPhone 4. Hvis du er ekstra bevidst om din telefons image, kan du også hente matchende grafik, der kan bruges som baggrundsbillede på telefonen. Du finder baggrundsbillederne nederst på siden her.

Prisen vil ligge på omkring $40, hvilket svarer til omkring 240 kr., og bliver tilgængelig på Apple Store.

Incase der står bag har tidligere lavet blandt andet sleeves med motiver fra Andy Warhol og Marc by Marc Jacobs har tidligere været omtalt på Elektronista, hvor vi har spottet iPad cover og en hel butik fyldt med lækkert gadgettilbehør.

Skal du have et Marc by Marc Jacobs cover eller har du allerede pyntet din telefon med et lækkert cover, så smid gerne en kommentar herunder – gerne med links til fine covers!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − two =

No Comments Yet.