GRUPPEARBEJDE OG DEADLINES? APP TIL PROJEKTSTYRING

1 Min læsning

Af: Danni Kirstine Skou

Står du og dit team og mangler et værktøj til projektplanlægning? Så overvej at bruge do.com, der gør det nemt og overskueligt at arbejde med opgaver og deadlines i en gruppe.

Hvis du tit har manglet et værktøj til projektkoordinering og planlægning, så kan do.com være svaret på dine bønner. Med do.com, der i øvrigt er ganske gratis, får du en simpel og overskuelig mulighed for at koordinere projekter. Opgaver og deadlines deles nemt med andre, hvor I til hver opgave kan diskutere, uddelegere arbejdet og vedhæfte relevante filer. Opgaverne kan inddeles i forskellige sektioner, så overblikket kan hilses 100% velkomment. Desuden kan mail-reminders aktiveres, så du bliver mindet om en kommende (eller overskredet) deadline.

Do.com er et rigtig godt bud på et brugervenligt koordineringsværktøj, og det trækker bestemt op på plussiden, at der også er en gratis Do-app til iPhone/iPad.

Så hvad mener du, er det noget for dig? Eller er der andre projekthåndteringsværktøjer, du foretrækker?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − sixteen =

No Comments Yet.