Smartphone junkie podcast #193

1 Min læsning

Mads Brügger erkender omfattende smartphone-misbrug og Camilla Ley Valentin anbefaler en app, alle forældre bør downloade til deres børn!

Et dansk spil ligger #1 world wide som mest downloadet i Apples appstore og Google Play. En vedholdende urban legende bekræfter, at Michael Jackson har komponeret musik til det populære computerspil Sonic the hedgehog. Paven mener, internettet er en gave fra Gud, Men Apple har ikke længere de helt gudsbenådede regnskaber at vise frem. Programdirektør Mads Brügger springer ud og fortæller om en ganske alvorlig afhængighed. Snakken faldt på det, han kalder sin “antabus,” og hvordan det er at have et misbrug og samtidig bære rundt på en digital lommelærke. I studiet en succesfuld kvinde fra den danske techbranche. Hun er kåret som “Female Entrepreneur of the Year”  og på listen over de 50 mest inspirerende kvinder i europæisk teknologi. Hun er iværksætter, forretningsudvikler, co-founder og CCO i virksomheden Queue-it. Hun hedder Camilla Ley Valentin. Lyt her eller abonner i din yndlingspodcast app. 

 

Shownotes

Mads_Brügger_dumbphoneMads Brüggers løser smartphone misbrug med ny dumbphone

Dansk spil mest downloadet worldwide

Michael Jackson skrev musik til Sonic The Hedgehog

Paven siger internettet er en gave fra Gud

Appbefaling- MyMonii– Lommepenge app. Hjælper børn med at forstå værdien af penge og holde styr på lommepengene

Erykah Badu- I can make you put your phone down

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − six =

No Comments Yet.