SMS FRA COMPUTEREN

1 Min læsning

Af Lars F. Jørgensen Gæsteblogger

Har du nogen siden modtaget en SMS for så at opdage at din mobiltelefon ligger i jakken eller i et helt andet rum. Ville det ikke være rart om SMS beskeden blot kom ind på den PC du sad ved og at du med det samme kunne besvarer SMS’en, direkte fra PC’en. BrowserTexting er en Android app, som kan hjælpe dig med lige netop dette.

 


BrowserTexting opretter en forbindelse, via internettet, mellem app’en på din mobil og browseren på din PC. Forbindelsen etableres ved at scanne en QR-kode med mobil app’en og så er du kørende. I browseren ser du nu din mobiladressebog og du er nu klar til at sende eller modtage SMS’er. Det er muligt at sende en SMS’er til op til 5 personer på en gang. Bruger du Googles Chrome browseren så har teamet bag BrowserTexting, udviklet en udvidelse så du ikke behøver at have BrowserTexting hjemmesiden åben hele tiden.

Jeg har brugt BrowserTexting i nogen måneder nu og er blevet totalt afhængig af at have mine sms’er lige ved hånden. Det er desuden nemt at skifte mellem forskellige PC’er så du kan have adgang på både din arbejds PC og den der hjemme.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen − 3 =

2 Comments
 • Michael L
  december 8, 2011

  Det er én af de meget få ting jeg misunder Android for – Netop at dette er muligt. Det samme er ikke muligt på iOS/iPhone da den ikke tillader software at automatisk sende SMS’er.
  Det er dog også en god ting da det betyder at man ikke kan rammes af spam/virus applikationer som automatisk sender SMS’er til dyre betalingsnumre.

  Men muligheden for at kunne læse og besvare SMS’er fra min computer ville være fantastisk. :)

 • Scott Hill
  februar 7, 2012

  Følgende SMS-apps er tilgænglige på Nokia symbian, LG; Sony, og andre telefoner med Symbian 60 eller Symbian 40 OS http://www.ovi.com

  Flere af disse apps er gratis, andre koster 1-15-25 kr.

  mvh

  Scott Hill
  Mobile Monday DK
  ****************************************
  biNu Messenger Chat SMS EmailVærktøjer

  af: biNu
  SMS Spreader

  af: AncientSoft

  Værktøjer – 0,19 MB
  ThreadSMS StandardVærktøjer

  af: EHandySoft

  Emergency SMS AlertVærktøjer

  af: MrAlshahawy

  Free SMSVærktøjer

  af: Webtropy